Bachelor of Science in geoscience

The University of Tennessee at Martin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in geoscience

The University of Tennessee at Martin

Het Ministerie van Landbouw, Geowetenschappen en Natuurlijke Hulpbronnen van de Universiteit van Tennessee in Martin biedt een Bachelor of Science opleiding in Geoscience. Studenten die willen deze graad na te streven kan kiezen uit drie concentraties:

geografie - De studie en in kaart brengen van de locaties, kenmerken, ruimtelijke verdelingen, transformaties en interacties van milieu en de menselijke verschijnselen van de aarde.

  • Geographists werken als klimatologen, meteorologen, milieu-managers, stedelijke en regionale planners, de militaire inlichtingendiensten, cartografen, satellietbeeld analisten, en meer
  • Dit is een gestructureerde, maar flexibele curriculum bestaat uit regionale wereld, fysiek, cultureel, toegepast en technische geografie cursussen;
  • Een minor uit een andere discipline, zoals geologie, geschiedenis, of Computer Science, afhankelijk van de individuele belangen en lange-termen plannen;

geologie - Het onderzoek van de materialen en werkwijzen die de aarde fysieke oppervlakte en inrichting hebben gevormd.

Als wetenschapper, zal je veronderstellen en analyseren van complexe geologische processen. U zult verschijnselen zoals vulkanen, aardbevingen, overstromingen, en gletsjers te bestuderen om te zien hoe ze vorm hebben gegeven aan de aarde grote bergen en vruchtbare prairies. Stenen en fossielen zal u aanwijzingen om de locaties van de natuurlijke hulpbronnen en de manieren waarop geoscientists kan helpen de samenleving omgaan met natuurrampen te geven.

Als een ontdekkingsreiziger, zal je deelnemen in het veld expedities heel Tennessee, andere regio's van Noord-Amerika, en hebben de mogelijkheid om naar het buitenland te reizen naar geologische processen uit de eerste hand en waar ze zich voordoen ervaren. Fieldtrips grotten, mijnen, de bergen, de kust, en andere plaatsen zal u blootstellen aan een wereld die je vaak hebt gezien, maar kan nooit echt gekend.

De Geoscience-Geologie graden concentratie aan de Universiteit van Tennessee in Martin is bedoeld om studenten te laten kennismaken met de vele rijken van deze essentiële en dynamische wetenschappelijke discipline. Of het nu door middel van een inleidende cursus over de geologische geschiedenis van de aarde of een graden-georiënteerde curriculum, studenten hebben de mogelijkheid om te leren over concepten, processen en analytische technieken die real-world relevantie en professionele toepassingen.

Meteorologie - Dit programma is de enige van zijn soort in de staat van TN. Het is ontworpen om studenten op te leiden voor een carrière in de atmosferische wetenschappen en aan te vullen hun opleiding in geosciences.This programma is flexibel genoeg om de studenten worden opgeleid in andere wegen Geowetenschappen terwijl ze bezig met een grondige studie van de fundamenten van de meteorologie. Voor die studenten die voorspellen na te streven als een carrière, deze concentratie is grondig genoeg is om hen voor te bereiden voor de top graduate programma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Martin, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Martin, Tennessee
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan