Bachelor of science in gezondheid & veiligheid

St. Theresa International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in gezondheid & veiligheid

St. Theresa International College

Werkplekken in Thailand zijn veiliger dan ooit tevoren, dankzij de dwingende bijdragen van Occupational Health and Safety professionals.

Onze Bachelor of Science in Occupational Health and Safety zal je voor te bereiden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontdekken en toepassen van preventieve maatregelen die zorgen voor een minimale gevallen van werknemer verwondingen en ziekten.

Na afronding van het programma, zal u klaar om: anticiperen, te evalueren en te voorkomen dat alle gevaren op de werkvloer, te helpen top-level executives voor het efficiënt beheer van het welzijn van de werknemers, en het herstel van gevaarlijke werkplekken veiliger en gezonder omstandigheden.

Wat zal ik leren?

St Theresa International College is er trots op een van de weinige geselecteerde instituten voor het tweetalige programma voor de Bachelors of Science in Occupational Health and Safety te bieden. Studenten in het programma moet een eerste hand kijkje in het werk beleid en de procedures voor de gezondheid die niet alleen in Thailand, maar ook over de hele wereld zijn gevestigd. Afronding van het programma betekent dat je klaar bent om te werken voor zowel nationale als internationale bedrijven zullen zijn.

De cursussen zijn ontworpen om u te helpen vaardigheden die nodig zijn voor het beheer van de gezondheid en veiligheid systematisering en de handhaving van de veiligheidsvoorschriften op de werkplek te ontwikkelen. Op basis van een stevige wetenschappelijke basis, zal het programma dat u aan te moedigen om professionele wetenschappelijke vaardigheden te verbeteren, zoals de mogelijkheid om gebruik te maken van geavanceerde technologieën, observatie, precisie, en kritisch denken.

In het laatste jaar van het programma, zal u gevraagd worden om stage te ondernemen in de werkelijke werkplekken die gekoppeld zijn aan het college. Door middel van stages, zullen de studenten hun vaardigheden te ontwikkelen als ze rechtstreeks van toepassing te leren in de praktijk.

Doelstellingen van het programma

 • De studenten zullen in staat zijn om de gezondheid en veiligheid gerichte maatregelen te nemen op de werkplek.
 • De studenten zullen in staat zijn om de werkplek te onderzoeken om de gevaren te identificeren.
 • De studenten zullen in staat zijn om oplossingen te vinden die zal helpen bij het verminderen van risico's te formuleren.
 • De studenten zullen in staat zijn om samen te werken met professionals van andere disciplines om een ​​minimum te beperken / voorkomen gevaren.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als gevolg van strengere arbeidswetgeving van Thailand, hebben bedrijven begonnen met meer en meer gezondheid professionals om de veiligheid van de werkplek en het onderhoud van gezonde arbeidsomstandigheden te waarborgen. Deze toenemende vraag naar de gezondheid van de werknemers zorgt voor een uitstekende kansen op werk voor afgestudeerden in Thailand.

Carrière

 • Veiligheidsfunctionaris
 • Gezondheid & Veiligheid Strategist
 • Environmental Safety Manager

Accreditatie

De curriculaire structuur van dit programma is in overeenstemming met de door het Ministerie van Onderwijs en het ministerie van Arbeid Thailand normen, die beiden zijn de officieel erkende accreditatie-instanties voor de volksgezondheid academische programma's.

Voordat u solliciteert

 • Aanvragers moeten met succes hebben afgerond High School (Matthayom 6) met als hoofdvak in de wetenschap en wiskunde.
 • Goed Engels taalvaardigheid.
 • Moeten van goede morele karakter en psychologische capaciteit, en er geen besmettelijke ziekten.

Vereiste documenten:

 • Ingevulde aanvraagformulier en tarieven
 • Gewaarmerkt afschrift van official transcript of Records
 • Gewaarmerkt afschrift van de nationale identiteitskaart
 • Twee (2) kort geleden heeft 2 × 2 inch foto's.
 • Gewaarmerkt afschrift van Name Change certificaat (indien van toepassing)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
536,500 THB
International 551.500 THB
Locations
Thailand - Nakhon Nayok, Changwat Nakhon Nayok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan