Bachelor of science in het basisonderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in het basisonderwijs

chowanee

School of Education Chowan University is vastbesloten om excellentie in het onderwijs, het leren en service, en werkt een-op-een om dit doel te bereiken in elk onderwijs student! Chowan is klein genoeg om dit te realiseren, met docenten en adviseurs controleren op hun studenten en de vooruitgang die zij regelmatig hebben gedaan om ervoor te zorgen dat ze hun individuele doelen te bereiken. Docenten kunnen studenten helpen overwinnen problemen ze kunnen tegenkomen, waaruit blijkt dat vorig jaar 100% passeren tarief van onze Basisonderwijs majors nemen van de Praxis II examen!

Basisonderwijs studenten zijn speciaal getraind door middel van natuurlijk het werk en veldwerk om professionele en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen voor gebruik in basisscholen - kleuterschool tot 6e leerjaar.

Een van de belangrijkste manieren School of Education Chowan Universiteit onderscheidt zich van programma's van anderen is onze samenwerking met regio openbare scholen zodat Onderwijs majors naar:

 • Opdoen en vaardigheden aan te scherpen in de echte wereld ervaringen
 • Reageren op een verscheidenheid van behoeften elementaire studenten '
 • Leer de kunst van het werken met ouders, andere docenten en de gemeenschap
 • Bouw een sterke hervatten voordat je zelfs afgestudeerd!
chowanee2

Een andere manier Chowan gaat verder dan het klaslokaal te onderscheiden van de School of Education programma is door middel van onze top-notch bronnen, waaronder:

 • Taskstream Electronic Portefeuilles
 • Blackboard Online Systems
 • Advanced Smart Klaslokalen
 • Campus-Wide draadloos internet
 • On-campus Evaluatie Examen
 • Model Teacher Education Consortium
 • In aanmerking komt voor Solliciteer voor NC Licensure bij het afstuderen.

Het Whitaker Bibliotheek op de Chowan campus huisvest het departement Onderwijs van de Instructional Materials Center, dat de huidige state-goedgekeurde leerboeken in licentiestatus gebieden, curriculum gidsen, thematische activiteiten boeken, voor kinderen Grote Boeken, kaarten en globes en andere professionele boeken en middelen benadrukt Chowan's Education bevat programma voor het ontwikkelen van effectieve leraren. Alle basisonderwijs majors moeten met succes te voltooien de Universiteit en de School of Education eisen en passeren de Stichtingen van Reading Test en de Algemene Onderwijs Test zoals vereist voor North Carolina onderwijs licentiestatus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environm ... Lees meer

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environment characterized by Christian values. Lees Minder