Bachelor of Science in het basisonderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Claflin401

Het Basisonderwijs programma bereidt visionaire opvoeders voor South Carolina leraar licentiestatus voor de rangen 2-6 aan te bevelen.

Leerplan

Het Basisonderwijs programma heeft specifieke competenties die van de kandidaten voorbereiden om les te geven in de rangen 2-6 worden verwacht. Het voldoet aan de normen van de Association of Childhood Education International (ACE-remmers).

Student Kansen en Experience

Basisonderwijs majors hebben hands-on ervaring op het gebied van het onderwijs in een verscheidenheid van manieren, zoals het bijwonen en presenteren op professionele conferenties met de faculteit in de School of Education. Je zult de blootstelling aan veel van onze deskundige docenten als lokaal, nationaal en internationaal erkende professionals te krijgen. Na voltooiing van de Bachelor of Science, kan de student de Master of Education in 18 maanden te verdienen in de School of Education Graduate Program - Master of Education.

Carrière en Outcomes

Elke stap die je neemt, terwijl ingeschreven in de School of Education is zorgvuldig geschetst om je carrière trajecten begeleiden. Na voltooiing van een diploma Bachelor of Science in het basisonderwijs, zult u in staat om een ​​carrière als na te streven:

  • Basisschoolleerkracht
  • Child Center directeur of coördinator
  • Curriculum Developer (Grades 2-6)
  • Educational Consultant
  • Pleitbezorger voor een elementaire educatieve organisaties of beroepsvereniging
  • Director of Education Services

Toelatingseisen

Aspirant-studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van dit programma worden aangemoedigd om specifieke toelatingseisen voor de School of Education te herzien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Lees meer

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Lees Minder