Bachelor of Science in het basisonderwijs

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in het basisonderwijs

Claflin University

Claflin401

Het Basisonderwijs programma bereidt visionaire opvoeders voor South Carolina leraar licentiestatus voor de rangen 2-6 aan te bevelen.

Leerplan

Het Basisonderwijs programma heeft specifieke competenties die van de kandidaten voorbereiden om les te geven in de rangen 2-6 worden verwacht. Het voldoet aan de normen van de Association of Childhood Education International (ACE-remmers).

Student Kansen en Experience

Basisonderwijs majors hebben hands-on ervaring op het gebied van het onderwijs in een verscheidenheid van manieren, zoals het bijwonen en presenteren op professionele conferenties met de faculteit in de School of Education. Je zult de blootstelling aan veel van onze deskundige docenten als lokaal, nationaal en internationaal erkende professionals te krijgen. Na voltooiing van de Bachelor of Science, kan de student de Master of Education in 18 maanden te verdienen in de School of Education Graduate Program - Master of Education.

Carrière en Outcomes

Elke stap die je neemt, terwijl ingeschreven in de School of Education is zorgvuldig geschetst om je carrière trajecten begeleiden. Na voltooiing van een diploma Bachelor of Science in het basisonderwijs, zult u in staat om een ​​carrière als na te streven:

  • Basisschoolleerkracht
  • Child Center directeur of coördinator
  • Curriculum Developer (Grades 2-6)
  • Educational Consultant
  • Pleitbezorger voor een elementaire educatieve organisaties of beroepsvereniging
  • Director of Education Services

Toelatingseisen

Aspirant-studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van dit programma worden aangemoedigd om specifieke toelatingseisen voor de School of Education te herzien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates