Bachelor of science in het interieur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is ontworpen om studenten te begeleiden in geleidelijk assimileren de creatieve en technische aspecten van het interieur beroep, terwijl de ontwikkeling in hun culturele sensitiviteit. Het doel is om goed afgeronde individuen bereid zijn om de uitdagingen en de dynamiek van het interieur de praktijk voldoen. De opleiding combineert theoretische en praktische aspecten van de praktijk met de nadruk op de optimale ontwikkeling van conceptualisering en creatieve vaardigheden van de studenten. Het is ontworpen om een ​​breed scala van professionele praktijk dekken, zoals interieur, meubels en accessoires ontwerpen, visual merchandising, production design, tentoonstelling design, interieur landschapsarchitectuur ontwerp en lichtontwerp.

Afgestudeerden van dit programma zijn primair opgeleid voor de beroepspraktijk of kunnen specialiseren in een van de brede waaier van het interieur bovengenoemde ontwerpen.

Doelstellingen

  • Om afgestudeerden die ontwerp, de bouw, het beheer en de business principles in het omgaan met een breed scala aan professionele praktijk, zoals interieur, meubels en accessoires ontwerpen, visual merchandising, production design, tentoonstelling design, interieur landschapsarchitectuur ontwerp en lichtontwerp zou kunnen gelden ontwikkelen. .
  • Ontwikkelen van goed afgerond en cultureel gevoelige professionals bereid zijn om de uitdagingen en de milieu-overwegingen met betrekking tot de dynamiek van het interieur praktijk te voldoen; - Om het interieur ontwerpers die goed voorbeeld van hoge ethische standaard en de naleving van veiligheid, gezondheid, zorg voor het milieu en het algemeen welzijn door middel van toepassing van de voorgeschreven codes en wetten stellen ontwikkelen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines.

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines. Lees Minder