Bachelor of science in het interieur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in Interior Design bereidt studenten voor op een carrière in het interieur ontwerp-industrie. Vereiste klasse inhoud bevat Constructieprincipes, ontwerp geschiedenis, materialen en systemen, eigentijdse vormgeving filosofieën en duurzaamheid, geavanceerde ontwerp-toepassingen, computer applicaties en portfolio-ontwikkeling. Natuurlijk werk omvat zowel theorie en hands-on aanpak van de studie van het interieur. Het programma richt zich op zowel de residentiële en commerciële design. Het curriculum is ontworpen om studenten te helpen de ontwikkeling van verbeterde en goed ontwikkelde kennis en vaardigheden op het gebied van interieur. Studenten verdienen van een diploma in Interior Design komen in aanmerking om direct te zitten voor de IDEX California examen na je afstuderen.

SFSU

Application Filing Periode

Het Interior Design programma wordt beïnvloed, wat betekent dat er meer toepassingen dan de capaciteit. Transfer student aanvragen om toelating tot deze belangrijke zijn alleen tijdens de aanvraag indienen periode van 1 oktober-30 november (voor toelating de volgende val) van de Universiteit van Bureau van Undergraduate Admissions geaccepteerd. Geen late of aanvragen voor het voorjaar zal worden overwogen. Zowel de nieuwe studenten en op de campus studenten die majors te veranderen zijn verplicht om een ​​extra departementale aanvraag in bij de CFS / D-afdeling in te dienen. Zie departementale website http://cfsd.sfsu.edu voor aanvullende programma-aanvraag en specifieke deadlines in januari en mei.

verplichte Advisering

Interior Design majors moet een adviseur van een Graduation Plan welke cursus opeenvolging schetst bereiden te zien. Enkele belangrijke lessen zullen vereisen dat dit plan worden gepresenteerd op de eerste dag van de klassen. Zie afdeling kantoor (Burk Hall 329) voor informatie in het adviseren van de map op te nemen. Studenten die studiepunten behaald aan een andere instelling wenst in plaats van cursussen voor de grote bij SF State aangeboden moet acceptatie te verkrijgen van de adviseur en de afdeling stoel te worden aanvaard.

Schrijven Competence

Goede schriftelijke vaardigheden zijn noodzakelijk voor succes in de major. Tweede jaar geschreven samenstelling (DUT 214 of equivalent) met een graad van C of hoger moet 340GW ID, het begin van de sequentie van de bovenste sector ID vakken, die GWAR eis voldoet nemen.

Diploma-eisen

De belangrijkste omvat 6 eenheden van vereiste werk en 48 eenheden van de extra grote cursussen. Een voorgeschreven volgorde van de cursussen moeten worden nageleefd als sommige klassen alleen in de herfst of lente semesters worden aangeboden. Studenten moeten Bulletin beschrijvingen controleren vereisten voor individuele cursussen.

Alle belangrijke cursussen (kern en keuzevak) wordt afgelegd met een brief graad van C of beter. CR / NC is niet toegestaan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Lees meer

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Lees Minder