Bachelor of Science in het management wetenschap en techniek

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in het management wetenschap en techniek

Mapúa Institute of Technology

De afdeling Wiskunde van Mapua Institute of Technology belichaamt de geest van zowel de wetenschap en techniek. De afdeling wiskunde taal als een divers gebied belichaamt de kunst van de zuivere wetenschap en het jargon van een analytisch instrument voor het onderzoeken en filosofische vragen te verkennen. Vandaar dat de afdeling Wiskunde is een bouwwerk dat een eerbetoon aan menselijke creativiteit voor het transformeren van studenten tot kritische en creatieve denkers, en levenslange leerlingen zijn een voorbeeld van.

Missie en Visie

Als voorloper in technologische vooruitgang, de faculteit Wiskunde voorziet een wetenschappelijk creatief individu met geluid morele, sociale en spirituele waarden die een agent van transformatie in een snel veranderende mondiale samenleving.

Kritisch bewust van haar rol in de nationale groei en transformatie, de faculteit Wiskunde is toegewijd aan te bieden en het nastreven van kwaliteit van het onderwijs op het gebied van wiskunde, academische cultuur van de prestaties en de technologische vooruitgang door middel van de geïntegreerde aanpak te bevorderen in de ontwikkeling van het hele persoon. Dit is een gezamenlijke inspanning van gekwalificeerde, toegewijde en efficiënte bestuurders, docenten en schoolpersoneel in goed onderhouden faciliteiten.

Het Programma

Dit programma biedt de fundamentele en geavanceerde kennis, tools en methoden in de besluitvorming, beleid formuleren, organisatie-ontwikkeling, en het oplossen van problemen in verband met informationintensive en op technologie gebaseerde industrieën en economieën. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de studenten naar de diepten van zijn stichting te verkennen, worden blootgesteld aan de functionele gebieden van zijn toepassingen, en worden betrokken bij de dynamische interactie tussen het Instituut en de industrie. Afgestudeerden van dit programma kan in de actuariële wetenschap, ondernemerschap, de academische wereld, de openbare orde analyse, advisering, management en financiële analyse van een carrière na te streven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan