Bachelor of science in het voortgezet onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in het Voortgezet Onderwijs

chowaned

De Chowan University School of Education is gewijd aan de studenten die effectief zijn, hoog gekwalificeerde leraren en die zijn uitgerust met een educatieve strategieën en pedagogie in staat het opleiden van alle leerlingen in een voortdurend veranderende wereld afstuderen. De sterke kerncurriculum, samen met professionele en specialisme studies aangeboden aan docenten-dienst vooraf in Chowan University, biedt aspirant-docenten kennis, vaardigheden en regelingen die noodzakelijk zijn voor het werken met diverse studenten en leeromgevingen. Kansen zijn voorzien voor de kandidaten om te leren en te evalueren theorieën en principes van de beste praktijken, niet alleen in de universitaire omgeving, maar ook in samenwerking met leerkrachten en andere professionals die hen begeleiden bij praktische toepassing in real-world-instellingen.

School of Education Chowan University produceert gewaardeerde leraren voor de lagere en middelbare school carrière jaar na jaar. Al onze studenten zijn toegewijd aan academische en onderwijs excellentie, geïllustreerd door de "Leraar van het Jaar" Awards ze regelmatig te ontvangen.

De School of Education biedt de volgende graden:

Wetenschap. Middelbare school docenten zijn in grote vraag. Studenten hoofdvak in Comprehensive Science Education, die aan de eisen te voltooien voor de licentiestatus zal bereid zijn om zowel algemene als geavanceerde wetenschap cursussen te geven in het secundair onderwijs (rangen 9-12). Studenten die afstuderen met een Bachelor of Science graad in de Comprehensive Science Education in aanmerking te passen voor hun licentiestatus wetenschap cursussen te geven. U vindt er ook:

 • Wees voorbereid op een verscheidenheid van loopbanen in de biologische wetenschappen of toelating in graduate of professionele programma's.
 • Begrijpen van de fundamentele biologische concepten, theorieën en fenomenen.
 • Inzicht in de theorie en in staat zijn de wetenschappelijke methode toe te passen in een biologische omgeving.
 • Ken de gekozen technieken en apparatuur vaak gebruikt in het veld en laboratoriumstudies.
 • Hebben vaardigheid in analytisch, kritisch en creatief denken, evenals in de belangrijkste communicatieve vaardigheden.
 • Een effectieve leraar die toont de kennis, vaardigheden en disposities van een levenslange leerling, een reflective practitioner, een communicator, een klaslokaal manager, en een geleerde.

Engels (BA). Chowan University biedt een gespecialiseerde curriculum om studenten voor een succesvolle carrière in het Engels onderwijs voor te bereiden. Studenten krijgen een stevige basis in het begrijpen van geletterdheid processen om continue groei te helpen in en buiten het klaslokaal. Engels en Language Arts docenten erkennen de grenzen van geletterdheid zijn voortdurend veranderende en uitbreidende en weten wat het betekent om een ​​geletterde burger in de 21e eeuw.

Engels onderwijs studenten zullen verschillende samenstelling en literatuur cursussen onderzoeken van onder anderen:

 • Amerikaanse literatuur
 • Wereldliteratuur
 • Young Adult literatuur
 • Geavanceerde samenstelling Studenten die het Engels Opleiding programma te voltooien zal goed voorbereid om de alfabetisering en schrijfvaardigheid generaties hulp te komen!
chowaned2

wiskunde. "Ik ben een gepensioneerde marinier die besloot om een ​​carrière als docent in de wiskunde na te streven. Chowan kleinere klassen gaf me de mogelijkheid om meer een-op-een hoogleraar tijd. Ik heb genoten van hoe mijn wiskunde en onderwijs lessen waren interactieve verzen gewoon hoogleraar voortdurend de les. " - Richard Todd, 2015 Mathematics Education afgestudeerde studenten die zich inschrijven in het wiskundeonderwijs programma Chowan Universiteit zal deelnemen aan een programma gebouwd om zich te concentreren en wiskundige vaardigheden te fine-tunen van studenten. Na voltooiing zullen de studenten beheersen de methodes, materialen en apparatuur specifiek betrekking hebben op wiskunde in een cultureel pluralistische klas en in een technologie-georiënteerde samenleving.

Sociale Studies.

Chowan University biedt een gespecialiseerde curriculum voor studenten voorbereiden op Social Studies in 9 leren door middel 12de rang klassen. Social Studies Onderwijs studenten zullen leren:

 • Geografie vaardigheden
 • Kenmerken van heden en verleden samenlevingen
 • Kwesties en problemen die door de geschiedenis heen zijn blijven bestaan
 • Sociale, politieke en economische instellingen in samenlevingen
 • Politieke, economische, sociale en psychologische gedrag van mensen
 • Probleemoplossing, besluitvorming, planning en participatie vaardigheden
 • Constructieve houding ten opzichte van diversiteit, verandering, conflict, en onzekerheid
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environm ... Lees meer

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environment characterized by Christian values. Lees Minder