Bachelor of science in het voortgezet voorbereiding

University of the Virgin Islands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in het voortgezet voorbereiding

University of the Virgin Islands

Bachelor of Science in het Voortgezet Voorbereiding


Voorbereiding voor het secundair onderwijs betreft (i) die voldoet aan algemeen onderwijs eisen voor de Bachelor of Arts en (ii) als hoofdvak in het Engels, menswetenschappen, wiskunde, wetenschap, of sociale wetenschappen.


Toelating tot zowel het basis- en secundair programma's, die beide beginnen Onderwijs 250, is door de toepassing. Aankomende studenten worden aangespoord om toe te passen in het begin van hun tweede jaar. Toelating kan normaal worden beveiligd door het tweede semester van het tweede jaar.


Personen die de voorbereiding voor het voortgezet onderwijs zijn verplicht om een ​​minimum graad van "C" te verdienen in alle vereiste opleidingen. (Alle onderwijs majors die van plan zijn certificatie-eisen te voldoen voor het onderwijs in de Verenigde Staten Maagdeneilanden moeten voltooien HIS 342).

Visie


De visie van de School of Education, nauw aan bij de visie van de instelling, is aan de normen van excellentie in het onderwijs voor de studenten en de samenleving dat het dient te bevorderen en waaraan het is gepleegd. Haar afgestudeerden wordt verwacht dat zij een hoge mate van professionaliteit, academische prestaties, en technologische competentie in een diverse, complexe en steeds veranderende wereld aan te tonen. De unit is voorstander van de lerende centraal onderwijs en docenten-wetenschappers dat onderzoek gebruiken om de praktijk te informeren. Om deze visie te realiseren, het apparaat belooft om ervoor te zorgen dat:


1. de kandidaten en afgestudeerden zijn hooggekwalificeerde professionals en competent


2. haar leraar kandidaten en ander schoolpersoneel professionals actief te leerervaringen aangepast aan de vereisten van de undergraduate en graduate-programma's.


3. dat het apparaat maakt gebruik van technologieën die best practices in het onderwijs weerspiegelen


4. het toestel samen met andere eenheden binnen de universiteit naar school professionals beter voor te bereiden.


5. de unit ontwikkelt samenwerking met het Caribisch gebied en de wereld en werkt samen met het Ministerie van Onderwijs, de Board of Education, andere niet-openbare school bureaus en andere belanghebbenden in de gemeenschap.


6. dat het toestel zich bezighoudt met de beste educatieve praktijken die studentgerichte en geïnformeerd door wetenschappelijk onderzoek zijn


7. haar faculteit zich bezighouden met praktijken die zou aantrekken en behouden van gekwalificeerde kandidaten in de unit.


Missie


De Missie van de School of Education is om zich te wijden aan het succes van de studenten door middel van haar uitstekende onderwijs en aan de bevoegde en effectieve P bereiden - 12 leerkrachten en ander schoolpersoneel professionals om te functioneren in zeer complexe en diverse instellingen en academische uitmuntendheid en studenten te bevorderen succes met het oog op een betere toekomst op te bouwen voor particulieren op het grondgebied, de bredere Caribische gebied en de Wereldbank.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Amerikaanse Maagdeneilanden - Charlotte Amalie, St. Thomas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Charlotte Amalie, St. Thomas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan