Bachelor of Science in hospitality management

University of South Carolina Beaufort

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in hospitality management

University of South Carolina Beaufort

Ministerie van Hospitality Management

Hotel, Restaurant en toerisme

Coastal South Carolina: Een geweldige plek om te leven en leren!

Studie Hospitality Management in een World-Class instellen

Met wereldklasse golf, tennis, varen en accommodatie faciliteiten, stranden, kreken en moerassen, uitstekende restaurants en uitgaansgelegenheden, kunst en culturele centra, en het milieu en historische educatieve sites en programma's, deze regio biedt de perfecte leren laboratorium voor gastvrijheid studies en voor geniet van uw tijd aan de universiteit.

Een verscheidenheid aan stages en werkgelegenheid zijn beschikbaar voor studenten en afgestudeerden op Hilton Head Island, in Beaufort en Savannah. Veel lokale bedrijven bieden collegegeld bijstand voor de Hospitality Management studenten die werken in het veld, terwijl de voltooiing van een stage als onderdeel van de opleiding.

Stap naar de toekomst

Het vakantie-eiland van Hilton Head en de historische stad van Beaufort trekken bezoekers uit de hele wereld, biedt een unieke kans voor studenten om hospitality management studeren in een real-life leren laboratorium. De universiteit heeft twee campussen voor extra gemak. De historische Beaufort campus is de situatie in de Beaufort National Historic District. Het Hilton Head Gateway campus ligt in Bluffton en heeft op de campus studentenhuisvesting.

De voorbereiding voor succes

Afgestudeerden van de opleiding Hospitality Management zal bereid zijn om een ​​succesvolle carrière op te bouwen in de bloeiende toeristische industrie. Wij nodigen u uit om met ons mee en ervaar een kwaliteit van het onderwijs in een uitzonderlijke omgeving. Waarom niet studeren Hospitality Management aan een internationale bestemming waar meer dan twee miljoen toeristen komen om vakantie elk jaar?

Leerplan

Het curriculum richt zich op het voorbereiden van studenten voor leidinggevende functies in de horeca. Carrières omvatten het beheer en ondernemende posities in organisaties timesharing, prive-clubs, accommodatie en diensten voor voedselvoorziening, en de private en publieke sector toerisme.

STAGES

De Hospitality Management Stage natuurlijk (BHRM 495) is een drie (3) credit-uur durende cursus. De cursus vereist een minimum van 400 uur werkervaring op het gebied van gastvrijheid en toerisme. De stage wordt gekozen in overleg met de studenten studieloopbaanbegeleider en wordt gewoonlijk genomen door Senior studenten.

Carrières in Hospitality Management

Een verscheidenheid van de werkgelegenheid zijn beschikbaar voor onze majors met Hilton Head Island, Beaufort en Bluffton hospitality bedrijven. Veel lokale bedrijven bieden collegegeld vergoeding voor onze studenten.

De overvloed aan kansen op werk op deze lokale horeca bedrijven geven onze studenten de mogelijkheid om te werken in hun vakgebied, terwijl ingeschreven op school. Deze combinatie van werk en studie uniek bereidt onze studenten voor de carrière die zij hebben gekozen.

Centrum voor Event Management & Hospitality Training

De USCB Centrum voor Event Management en Hospitality Training is een samenwerking tussen de binnenstad van Hilton Head Island en de Universiteit van Hospitality Management Program South Carolina Beaufort. Onze missie is om gespecialiseerde opleiding en training dat Hilton Head Island in staat zal stellen bekend als een internationale bestemming voor Event Management en Hospitality Training te worden voorzien.

Het centrum van de belangrijkste aandachtspunten zijn:

  • Uitbreiding van Bestemming Evenementen
  • Assisteren in Event Management
  • Opleiding Hospitality Professionals
  • Het ondersteunen van de Hospitality Industry

Training:

Het centrum biedt onderwijs kansen in niet-krediet cursussen, certificaten, en training. Programma's worden verstrekt aan toeristen, USCB studenten, omwonenden, lokale professionals, community college studenten en mensen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van zichzelf door middel van onderwijs en opleiding. Neem voor meer informatie contact op met: hmctraining@uscb.edu.

Speciale evenementen:

Het centrum zal Hilton Head Island te bevorderen als een Event bestemming. Mensen willen vieren! Of likken hun vingers bij WingFest of rillen op Snow Day - mensen houden van een festival. Het centrum werkt met ruimte non-profit organisaties incubatie nieuwe speciale evenementen en het bevorderen van Hilton Head Island als een internationaal bekende evenement bestemming.

Vrijwilliger Coördinatie:

Speciale evenementen kunnen niet succesvol zijn zonder vrijwilligers! Het centrum maakt gebruik van student vrijwilligers en voorziet hen met uitgebreide event management mogelijkheden. Dit komt de leerlingen als ze leren met de handen op aanpak; Het profiteert ook de gebeurtenis als sleutel personeel kan beschikbaar voor uitbreiding evenement. De student werknemers zijn hoofdvak in gastvrijheid en zorgen voor een zekere mate van professionaliteit, deskundigheid en enthousiasme dat Hilton Head Island te helpen door het verstrekken van bezoekers, bewoners en toekomstige pensioen met een uitstekende ervaring.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd