Bachelor of Science in informatie en informatica

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in informatie en informatica

Park University

De opleiding Information & Informatica (ICS) bereidt studenten voor op een breed scala van computer mogelijkheden in de industrie als in graduate studies. ICS studenten kiezen voor een of meer vakgebieden uit deze vier opties: Informatica, Software Engineering, Data Management, en Networking. Afhankelijk van hun gekozen specialisme, afgestudeerden van Informatie Park en Informatica opleiding zijn goed voorbereid voor deze posten in het bedrijfsleven: Web programmeur, applicaties programmeur, informatietechnologie (IT) projectleider, database analist, netwerk analist. Het programma is een ideale pasvorm voor studenten die genieten van het werken met de technologie en wens om te studeren in een van de Park on-campus en online opleidingen.

De Informatie en Informatica (ICS) curriculum bereidt studenten voor op een breed scala van computer-mogelijkheden in de industrie als in graduate studies. ICS studenten kiezen voor een of meer vakgebieden uit deze vier opties: Informatica, Software Engineering, Data Management, of een netwerk. Afhankelijk van hun gekozen specialisme, ICS afgestudeerden zijn goed voorbereid voor deze posten in het bedrijfsleven: Web programmeur, applicaties programmeur, systeemanalist, informatietechnologie (IT) projectleider, database analist of netwerk analist.

Programma Competenties:

  • Breng probleemoplossende en kritische denkvaardigheden en het gebruik van populaire computer technologieën in het produceren van technologie-oplossingen.
  • Communiceer effectief, ethisch en professioneel in een team omgeving.
  • ICS / CS en ICS / SE studenten: Ontwerpen en implementeren van elegante programma's die data structuren en besturingssystemen concepten te gebruiken.
  • ICS / NT leerlingen: Leg computer netwerken en beveiliging concepten en demonstreren vaardigheid in het gebruik van de populaire computer netwerken en beveiliging technologieën.
  • ICS / DM studenten: ontwerp en elegante data management oplossingen te implementeren.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan