Bachelor of Science in Information Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In 1999 werden de diensten van de UFCC verder uitgebreid naar de tweede computer mate aanbieden van de KBA, Bachelor of Science in Information Technology omvat.

TOELATINGSEISEN

Voor Regular Aanvragers

(Niet Suhs afgestudeerden) Ten minste 40% algemeen SUAPE rating en ten minste 40% in het Engels en Wiskunde. Aanvragers met een SUAPE algehele waardering onder 40% zal worden geadviseerd om de decaan te zien voor verdere evaluatie. Degenen die niet de rang eis niet halen, mogen nog worden aanvaard op de status van de proeftijd

Voor SU High School Graduates

Aanvragers zullen automatisch worden geaccepteerd als reguliere eerstejaars studenten op voorwaarde dat de Algemene Gemiddeld is ten minste 80% (zonder rang beneden 80% in een onderwerp). De aanvragers met een algemene gemiddelde van ten minste 80%, maar hebben een cijfer lager dan 80% in een onderwerp kan worden aanvaard als een op Proef (OP) student. Beleid voor OP studenten geldt.

Voor Shiftees

Die verschuiving van andere scholen / colleges van de universiteit kan worden toegestaan ​​om over te schakelen naar een van de cursussen van het college op voorwaarde dat de student een cumulatieve QPA van ten minste 2,0. Degenen die onder de 2.0 Uiterste vallen aanvaard zal worden als proeftijd studenten.

Voor Verkrijgers

Aanvragers uit andere scholen en universiteiten kan worden toegelaten tot het college pro op voorwaarde dat de student: een QPA van niet minder dan 2,0 of het equivalent daarvan, dient een Transcript of Records (TEM) en de volledige beschrijving van computercursussen genomen (course outline en syllabus ) in andere scholen voor een goede evaluatie en validatie; herhaalt alle belangrijke onderwerpen als de student afkomstig is van een niet-PAASCU of niet-ACSC erkende school / universiteit.

Voor buitenlandse studenten

Een comite, bestaande uit de afdeling voorzitters en / of faculteit zal beslissen over de toelating van buitenlandse studenten. Een handtekening met vermelding van hun goedkeuring vereist zal zijn door het Bureau van de Universiteit van Toelating voorafgaand aan de inschrijving.

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Silliman University is a melting pot of cultures and religions. Of its overall population of more than 9,000, over 300 are international students from 23 different countries.

Silliman University is a melting pot of cultures and religions. Of its overall population of more than 9,000, over 300 are international students from 23 different countries. Lees Minder