Bachelor of Science in Information Technology

Pioneer International University PIU

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Information Technology

Pioneer International University PIU

Bachelor of Science in Information Technology (BSC-IT)

School of Science & ICT

De Bachelor of Science in Information Technology is een academische en onderzoeksprogramma waarin elementen van de informatica, software engineering, computer system engineering, netwerk engineering, informatiebeveiliging, e-commerce, en informatiesystemen omvat. Deze combinatie van disciplines biedt een opleiding ontworpen om IT te produceren afgestudeerden die bevoegd is om een ​​scala van toepassingen die de kennis van de moderne computer technologieën, software en informatiesystemen, business processing vereisen pakken zijn, en ook om een ​​lonende leven te hebben en niet gewoon een baan te vinden in de huidige markt, door het hebben van een opleiding in de geesteswetenschappen om goed te functioneren in de maatschappij waarin ze leven.

Dit curriculum is ontworpen om afgestudeerden klaar om te functioneren in informatiesystemen posities met de competenties, vaardigheden en attitudes die nodig zijn voor succes in het werk te produceren. Het vormt ook de basis voor verdere carrière groei, een leven lang leren als een IT-professional, en om toekomstige graduate programma's te ondernemen. De leerplandoelstellingen en competenties zijn getoetst aan de IS / IT curricula uiteengezet door de Association for Computing Machinery (ACM), de Vereniging voor Information Systems (AIS), en de Vereniging van Information Technology Professionals (AITP) richtlijnen voor undergraduate en van de werkgever enquête van de grote spelers uit de sector in de IT in Kenia. Het curriculum is ook rekening gehouden met wat de studenten wordt verwacht dat zij bereiken door te kijken naar de eisen in basis wiskunde en basiswetenschappen om zo te kunnen analyseren en configureren van IT-gerelateerde objecten en systemen die hardware, software en business componenten genomen.

De ingangen naar het curriculum zijn ook afkomstig uit de curricula van verschillende lokale universiteiten en over de hele wereld, evenals organisaties met ervaring in het gebruik van IT in de media, industrie, en in onderwijs en opleiding.

Specifieke Toelatingseisen

In aanvulling op de algemene toelatingsvoorwaarden tot PIU, moet de aanvrager een minimum van de volgende: Moet hebben een totale graad van C + (C PLUS) in KCSE (of gelijkwaardig examen) en een minimale graad van C in Wiskunde en Engels, evenals in de natuurkunde.

Moet hebben twee belangrijke pasjes in 'A' niveau / Kenya Advanced Certificate of Education (KACE) in Natuurkunde en Wiskunde.

Moet beschikken over een pas in Diploma in Management en Informatie Technologie, of diploma in Information Technology, of diploma in de computertechnologie van een erkende instelling.

Enige andere gelijkwaardige kwalificaties door PIU University goedgekeurd.

Mature Entry

Mature binnenkomst kan worden toegestaan ​​voor aanvragers, die de leeftijd van vijfendertig (35) jaar of ouder hebben bereikt op de datum van toelating. Bovendien dienen zij bewijs van ten minste drie (3) jaar experiences IT vertonen en moet een gemiddelde graad van C zijn verkregen KCSE of equivalent.

Credit Transfer

Kandidaten die deelnemen aan het programma met een CHE gevalideerde diploma en met een onderscheid of krediet pas in de betrokken eenheden in aanmerking komen voor overmakingen.

Kandidaten die deelnemen aan het programma met een relevante Higher National Diploma komen ook voor overschrijvingen.

Kandidaten met de relevante professionele certificaten kunnen ook credits overdragen.

Het maximum aantal opleidingsonderdelen worden gegeven overschrijving mag niet meer dan vijftig procent (50%) van het totaal benodigde opleidingsonderdelen voor het programma.

Overmakingen en vrijstellingen wordt slechts toegekend in het eerste en tweede jaar van de studie. Geen vrijstellingen worden verleend in de volgende jaren van studie.

Een student in een andere openbare of erkende particuliere universiteit geregistreerd kan worden toegestaan ​​om kredieten over te dragen in het programma.

Credits worden alleen overgedragen na de PIU Senaat ontvangt en onderzoekt gewaarmerkte afschriften van de syllabi en schriftelijke goedkeuring. De PIU Senaat kan naar eigen goeddunken te zoeken aanvullende informatie van de betrokkenen bij de aanvrager kosten instelling.

Diploma in Information Technology (DIT)

Toelatingseisen voor Diploma in Information Technology

KCSE betekenen Grade C Vlakte met C- in wiskunde en Engels of een Certificate in Information Technology of Computer Systems Technology van een erkende instelling, of een gelijkwaardige opleiding.

Certificate in Information Technology (CIT)

Toelatingseisen voor Diploma in Information Technology

KCSE betekenen Grade van C-.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan