Bachelor of Science in Information Technology

Missouri Tech

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Information Technology

Missouri Tech

Objectief

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van een combinatie van kennis, hands-on ervaring, en de toepassing van de theorie naar de informatietechnologie. Het programma houdt gelijke tred met de veranderende technologie en aanverwante zakelijke praktijken door het aanbieden van cursussen in gebieden zoals systeemanalyse, webapplicaties, diverse programmeertalen, en grafische user interface design. Het curriculum benadrukt kwantitatieve en communicatieve vaardigheden, evenals het verstrekken van een stichting in zakelijke omgevingen. Na het afstuderen, zullen de studenten het diploma Bachelor of Science in Information Technology ontvangen.

Afgestudeerden van dit programma in aanmerking komen voor de werkgelegenheid als entry-level computer software applicaties ingenieurs, computer en informatiesystemen managers, computer systemen analisten, netwerk-systemen professionals, en computersystemen software engineers.

Lengte van Programma

Het programma duurt doorgaans vier jaar bestaande uit 12 semesters, elk met twee 8-weekse termen. De minimale tijd om het programma te voltooien is 48 maanden (192 weken, break 16 weken). Studenten moeten de associate degree plus een minimum van 55,0 credit-uren te voltooien, voor een totaal van 123 credit-uren. Het volledige programma bestaat uit ongeveer 2115 uur, dat bestaat uit 1575 uur theorie en 540 uren van het laboratorium.

Vereisten

Applicatie is toegankelijk voor mensen die Missouri Tech Associate of Applied Science hebben verdiend in de Informatie Technologie graad of het equivalent.

Semester Start Dates

De lessen beginnen om de 8 weken.

Lestijden

Maandag tot en met donderdag, 8:00-01:50, of maandag tot en met donderdag, 17:00-22:50

Learning Resource System Hours

Maandag tot en met donderdag, 8:00-11:00, vrijdag 8:00-05:00 en zaterdag 9:00-01:00

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Sint Charles, Missouri
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - Sint Charles, Missouri
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan