Bachelor of Science in interdisciplinaire studies

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Aangeboden face-to-face op de Parkville campus, in de Kansas City gebied als een versneld programma, en online.

De Interdisciplinaire Studies grote kan de student een belangrijke ontwikkeling door het combineren van twee verschillende disciplines. Met het oog waarbij een opleiding worden verschillende disciplines gedefinieerd als de combinatie van aanbiedingen van twee belangrijke scholen of afdelingen. Dit biedt studenten de flexibiliteit om hun eigen mate te ontwerpen, terwijl het maken van een efficiënt gebruik van de cursussen die ze hebben opgedaan. Het vereist de combinatie van twee kleine graden van studie: een die is vermeld in de catalogus en een ander, hetzij opgenomen in de catalogus of een Personal Minor gebouwd door de student uit een reeks cursussen die een geheel van kennis vertegenwoordigen. Voor maximale flexibiliteit, kunnen studenten dit belangrijke streven als onderdeel van onze online undergraduate programma's, studeren interdisciplinaire cursussen op het Parkville, MO campus in een traditionele formaat, of verdienen een interdisciplinaire opleiding in Kansas City in een van onze metro gebied campus centra. Deze graad vereist een minimum van 120 in totaal krediet uur om af te studeren.

EISEN 42-45 uur, 2.0 Cumulatieve GPA

Programma Competenties

De student met integratieve en interdisciplinair denken zal de mogelijkheid om verbindingen over cursussen maken en verbinden cursussen om zijn / haar academische, professionele en maatschappelijke leven te bezitten. De student in staat om problemen vanuit verschillende perspectieven te overwegen en te ontwikkelen en te testen zijn / haar holistisch begrip van een probleem zal zijn, evalueren hoe verschillende disciplines zou bedenken oplossingen, en betrekking hebben daartoe zijn / haar leren om problemen buiten de academische wereld.

  • Aantonen inzicht disciplinaire inhoud in zijn eigen context en in relatie met de problemen, vragen en posities van ten minste een andere discipline.
  • Vergelijk contract standpunten en wetenschappelijk materiaal afkomstig uit verschillende disciplines, in het formuleren van een nieuwe scriptie of positie.
  • Synthetiseren diverse perspectieven afgeleid van cursussen en andere professionele ervaring om een ​​interdisciplinaire begrip van een onderwerp of probleem te bereiken.
  • Leg uit en evalueert het methodologische benaderingen en theoretische grondslagen van ten minste twee disciplines, als ze betrekking hebben op het omgaan met echte problemen of vraagstukken.
  • Gebruik professionele ervaringen en academische cursussen aan professionele werkgelegenheid te verwezenlijken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder