Bachelor Of Science In International Business

Aalto University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bachelor Of Science In International Business

Aalto University

Beleef de wereld - Kies BScBA!

Ben je geïnteresseerd in het studeren van bedrijven in het Engels in een echt internationale sfeer? Wil je deel uitmaken van een multiculturele en hechte gemeenschap en vrienden vinden voor het leven? Ben je bereid om te leren van vooraanstaande professoren, die topgeleerden zijn in hun vakgebied? Droom je ervan ergens in de wereld in het buitenland te studeren?

Als je open staat voor nieuwe culturen, een snelle leerling en je bent geïnteresseerd in zaken doen in een mondiale omgeving, dan is het BScBA-programma iets voor jou!

Het BScBA-programma aan de Aalto University Mikkeli Campus biedt uitstekend onderwijs aan van de leidende business school in Finland. Het programma geeft een up-to-date onderwijs dat uitgebreide theoretische studies combineert met echte zakelijke ervaringen. Het programma biedt ook een stevige basis voor geavanceerde academische studies in masteropleidingen in Finland en in het buitenland. Studenten van het BScBA-programma hebben automatisch recht op een masteropleiding aan de Aalto University School of Business in Helsinki.

Studeren in het BScBA-programma

Alle studenten in het Mikkeli-programma hebben International Business als major en de voertaal is Engels. Het programma is ontworpen voor een volledige, bijna het hele jaar door studeren, waardoor de studenten in minder dan drie jaar het programma kunnen voltooien.

Het programma biedt een unieke leerervaring:

 • Het academisch jaar bestaat uit cursussen georganiseerd in 15 modules van drie weken, ook in de eerste zomer. Het intense modulesysteem is ontworpen om dynamische interactie tussen studenten en professoren te bevorderen
 • Voor elke module (6 ECTS) zijn lessen gepland voor drie uur per dag, vijf dagen per week, voor 45 contacturen inclusief examens. Dit betekent dat studeren in het BScBA-programma een actieve deelname vereist
 • Elk jaar worden 60-70 professoren gerekruteerd uit de hele wereld om les te geven aan de Aalto University Mikkeli Campus. Deze vooraanstaande professoren zijn topgeleerden in hun vakgebied en komen van enkele van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld
 • Door te studeren in intensieve modules kunnen de studenten en de docenten zich concentreren op het onderwerp en echte interactie
 • Het ene semester, meestal het laatste, wordt in het buitenland gestudeerd in een van onze partneruitwisselingsuniversiteiten waar studenten de minorvakstudies voltooien als onderdeel van het BScBA-diploma. Het BScBA-programma heeft meer dan 50 partneruniversiteiten in vele delen van de wereld. Elk jaar studeren 80 internationale uitwisselingsstudenten ook op de Mikkeli Campus

Als student van het BScBA-programma behaalt u:

 • Uitstekende analytische vaardigheden vereist voor masteropleidingen
 • Een sterke basis in internationale zaken
 • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en hulpmiddelen voor wetenschappelijk denken
 • Professionele ontwikkeling in uw communicatie- en talenkennis
 • De flexibiliteit om te werken in multiculturele teams en goede probleemoplossende vaardigheden
 • De kennis en vaardigheden moesten een manager of ondernemer zijn
 • Kennis van ethische kwesties op zakelijk gebied

Informatie over de structuur van de studies is te vinden op aalto .fi / display / enbscba / Homepage "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Into .

Carrièremogelijkheden

Het programma is ontworpen om een ​​nieuwe generatie zakelijke professionals te trainen en het is mogelijk dat u direct na het programma op de internationale arbeidsmarkt terechtkomt. Een afgeronde opleiding aan de Aalto University School of Business biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden in zowel de private als de publieke sector, maar bereidt je ook voor op het werken als ondernemer of als onderzoeker.

De afgestudeerden van de Aalto University School of Business zijn goed in dienst en werken in veel functies die verband houden met hun studies. Posities bij Mikkeli-alumni zijn bijvoorbeeld:

 • Analyst
 • Consultant
 • Projectleider
 • Communicatiespecialist
 • controleur
 • Verkoopsmanager
 • Accountant
 • HR specialist
 • Marketing Manager
 • Directeur

Toelatingsproces 2018

In 2018 worden minimaal 82-graden studenten formeel toegelaten tot de bacheloropleiding International Business aan de Aalto University School of Business, Mikkeli Campus. Studenten die worden toegelaten tot het programma krijgen recht op een studie van de Master of Science in Economie en Bedrijfskunde aan de Aalto University School of Business, zodat

 • de student voltooit eerst de Bachelor of Science in Economie en Bedrijfskunde graad op de Mikkeli Campus en
 • na zijn afstuderen aan Mikkeli heeft de student een automatisch studierecht om door te gaan met zijn studies in een van de masteropleidingen die op de Helsinki Campus worden aangeboden

Daarnaast kunnen drie nieuwe studenten worden toegelaten tot het BScBA-programma op basis van hun studie afgerond aan de Open Universiteit en twee nieuwe studenten kunnen worden toegelaten als overstapstudenten van andere instellingen voor hoger onderwijs in Finland. Er is een afzonderlijk toelatingsexamen van de Aalto University School of Business voor kandidaten voor Open University Track en overdracht.

Aanvragen voor de bacheloropleiding in het internationale bedrijfsleven moeten worden ingediend via het gezamenlijke online aanvraagsysteem voor Finse hogeronderwijsinstellingen op studyinfo.fi (in het Fins opintopolku.fi).

Het tijdschema voor het aanvraagproces en de volledige toelatingscriteria voor 2018 zijn te vinden aalto .fi / nl / studies / bachelor_admissions / bachelor_biz_mikkeli / "> hier .

Collegegeld en beurzen

Collegegeld wordt in rekening gebracht door studenten van buiten de EU / EER-regio of Zwitserland die in augustus 2017 of daarna beginnen met hun studie in Engelstalige bachelor- en masteropleidingen.

Bij Aalto University het collegegeld € 12 000 per academiejaar voor de Bachelor of Science in Economie en Bedrijfskunde graad aangeboden op de Mikkeli Campus en € 15 000 per academisch jaar voor opleidingen die leiden tot een Master's degree.

Met de introductie van collegegeld is een beursprogramma geïntroduceerd om studenten te ondersteunen die deelnemen aan een programma voor het in rekening brengen van vergoedingen. Aan Aalto University worden de beurzen toegekend in de vorm van een vrijstelling van collegegeld. De beslissingen over de beurzen worden genomen op basis van de academische verdiensten van de studenten die zijn geselecteerd om in de programma's te studeren. Aalto University ook een aanmoedigingsbeurssysteem dat de voortgang van studies zal belonen.

Meer informatie over het studiegeld en de beurzen is te vinden op: aalto .fi / nl / studies / fees_and_scholarships / "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> here .

Contactgegevens

Aalto University School of Business
Bacheloropleiding Internationaal ondernemen
Mikkeli Campus
Lönnrotinkatu 5
50100 Mikkeli, Finland

tel: 358 (0) 50 438 9837 email: aalto .fi "> admissions @ aalto .fi

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op January 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,000 EUR
Locations
Finland - Espoo
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Helsinki
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Mikkeli
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Pori
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Finland - Espoo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Pori
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Mikkeli
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per academisch jaar