Bachelor Of Science In International Business

Aalto University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bachelor Of Science In International Business

Aalto University

Bent u geïnteresseerd in het leren van het bedrijfsleven in een echt internationale sfeer en het vinden van vrienden voor het leven? Ben je te popelen om te leren van onderscheiden hoogleraren die zijn top wetenschappers in hun vakgebied? Bent u al verpakking voor je uitwisseling semester in het buitenland?

Beleef de wereld - kies BScBA!

Aalto University School of Business, Mikkeli Campus biedt een intensieve Bacheloropleiding International Business (BScBA Program) volledig in het Engels. Het programma is een uitstekende keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in zakendoen in een internationale omgeving; de BScBA Program geeft een up-to-date opleiding die uitgebreide theoretische studies met echte bedrijfsleven ervaring combineert. Alle studenten belangrijke in het internationale bedrijfsleven. De leeromgeving in Mikkeli niet alleen helpt studenten om een ​​kennisbasis en een reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen, maar biedt ook een stevige basis voor voortgezette academische studie in masteropleidingen in Finland en in het buitenland of voor het invoeren van de wereldwijde markt.

Carrière mogelijkheden

Een zekere mate afgerond Aalto University School of Business biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden in zowel de private als de publieke sector; als ondernemer; of onderzoeker. De afgestudeerden van de Aalto University School of Business zijn goed gebruikt en werken in specialist of management posities in verband met hun studie. Mogelijke functiebenamingen omvatten bijvoorbeeld Analist, Consultant, Project Manager, Communications Specialist, Controller, Sales Manager, Accountant, HR Specialist, Marketing Manager en CEO.

Toelatingsproces 2017

In 2017, zal een minimum van 80 graden studenten formeel worden toegelaten tot de bacheloropleiding International Business aan de Aalto University School of Business, Mikkeli Campus. Studenten toegelaten tot het programma zal een studie goed te krijgen tot de Master of Science in Economie en Bedrijfskunde aan de Aalto University School of Business, zodat de student eerst de Bachelor of Science in Economics and Business Administration voltooid aan de Mikkeli Campus en na zijn afstuderen aan Mikkeli, de student heeft een automatische studie recht om hun studie in een van de masteropleidingen die worden aangeboden bij de Helsinki Campus voort te zetten.

Daarnaast kunnen vijf nieuwe studenten worden toegelaten tot de BScBA Programma op basis van hun studie aan de Open Universiteit afgerond. Er is een aparte Aalto University School of Business toelatingsproces voor deze Open Universiteit Track.

Aanvragen voor de bacheloropleiding International Business zijn tijdens de aanvraagperiode 10-25 januari 2017 door de gezamenlijke online applicatie systeem gestuurd voor instellingen voor hoger onderwijs op www.studyinfo.fi (in het Fins opintopolku.fi).

Studeren in de BScBA Program

De BScBA programma is ontworpen voor full-time, bijna het hele jaar door te bestuderen, die het mogelijk maken voor studenten om het programma te voltooien in minder dan drie jaar. Het academisch jaar bestaat uit cursussen georganiseerd in 15 drie weken durende modules. De intense modulesysteem van de klassen is ontworpen om de dynamische interactie tussen studenten en docenten te bevorderen. Voor elke module, worden de klassen gepland voor drie uur per dag, vijf dagen per week, voor een totaal van 45 lesuren inclusief onderzoeken wat betekent dat studeren in BScBA Programma vereist een actieve deelname. Normaal gesproken zijn er vier korte pauzes tijdens het academiejaar; één in de kersttijd, één in Pasen en twee zomer breekt. Elk jaar worden 50-60 professoren gerekruteerd uit de hele wereld om les te geven aan de Aalto University School of Business, Mikkeli Campus. Deze onderscheiden professoren zijn top wetenschappers in hun vakgebied en zijn afkomstig van een aantal van de meest prestigieuze universiteiten in de wereld.

One - meestal de laatste - semester in het buitenland bestudeerd in een van onze partner uitwisseling universiteiten waar studenten van de minor studies zullen voltooien als onderdeel van de BScBA graad. De BScBA programma heeft meer dan 50 partner universiteiten in veel regio's van de wereld. Elk jaar 80 internationale uitwisselingsstudenten ook een bezoek aan de Aalto University School of Business, Mikkeli Campus.

Tijdens hun studie, zullen de studenten hun data-analyse, teamwork en communicatieve vaardigheden te verbeteren; die allemaal nodig bedrijfsleven. De onderwijsfilosofie van het programma omvat een onderscheidende en unieke benadering van de studie van het internationale bedrijfsleven. Drie fundamentele componenten onderstrepen alle facetten van het programma: een sterke intellectuele basis op het gebied van het internationale bedrijfsleven, de teelt van de professionele ontwikkeling van vaardigheden, en een academisch klimaat dat een appreciatie van de professionele werkomgeving vergemakkelijkt. Deze verschillende maar complementaire componenten resulteren in gerichte leerresultaten dat zowel de academische en toegepast oriëntaties voor de wereld van het internationale bedrijfsleven te geven.

De BScBA Program biedt studenten onderwijs van wereldklasse van de toonaangevende business school in Finland. Studenten in de BScBA Programma winst:

  • Uitstekende analytische vaardigheden die nodig zijn voor masteropleidingen
  • Een sterke basis in het internationale bedrijfsleven
  • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en tools voor het wetenschappelijk denken
  • Een kans om het buitenland te studeren in een van onze partner universiteiten
  • Professionele ontwikkeling in hun communicatie en talen vaardigheden
  • Een kans om een ​​lid in de hechte studentengemeenschap in Aalto Mikkeli geworden

Collegegeld en Beurzen

Op 15 december 2015 besloot het Finse parlement om het collegegeld te leggen voor niet-EU / EER-burgers die studeren in de richting van diploma bachelor of master in een andere dan de Finse en de Zweedse taal. De vergoedingen zullen betrekking hebben op niet-EU / EER-degree studenten die hun studie in het Engels onderwezen bachelor- en masteropleidingen starten in augustus 2017 of daarna.

Het collegegeld bedraagt ​​€ 12 000 per academisch jaar voor de International Business BScBA opleiding en € 15 000 voor opleidingen die leiden tot een master's degree.

Met de invoering van collegegeld, zal een beursprogramma worden ingevoerd om studenten die deelnemen aan een fee opladen opleiding te ondersteunen. Bij Aalto University, zal de beurzen in de vorm van een collegegeld ontheffing worden verleend. De besluiten over de studiebeurzen worden gemaakt op basis van de wetenschappelijke verdiensten van de gekozen om de programma's te bestuderen studenten. De data van de beurs systeem op later vastgesteld. Aalto University is ook de bouw van een incentive beurs systeem dat vooruitgang in studies zal belonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
-
Locations
Finland - Espoo
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Helsinki
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Mikkeli
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application period: 2017-01-10 - 2017-01-25
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Pori
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Finland - Espoo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Pori
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Mikkeli
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application period: 2017-01-10 - 2017-01-25
Einddatum Vraag informatie aan
Price € 12 000 / academisch jaar voor niet-EU / EER-burgers