Bachelor of Science in Management

California International Business University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Management

California International Business University

Bacheloropleiding Cibu biedt een uitstekende opleiding in de belangrijkste functionele gebieden van het bedrijfsleven, waaronder management, marketing, recht en economie. Dit programma biedt studenten met een bedrijf stichting vergezeld van keuzevakken die relevant, cutting-edge business strategieën van toepassing zijn op real-world uitdagingen bieden. Het programma vereist een bedrijf stage die het mogelijk maakt voor praktijkonderwijs aan de klas leren aan te vullen.

Toelatingseisen

Dit programma is uitermate geschikt voor instromers met 2-3 jaar van college-niveau cursussen op hun transcripten. Cibu biedt alleen de bovenste divisie cursussen en daarom alle studenten die zich inschrijven in dit programma moet een minimum van 90 kwartaal-eenheden of het equivalent van de overdracht kredieten van beide collegiale of aanvaardbare niet-collegiale bronnen. Deze kredieten moeten een minimum van 54 kwartaal-eenheden van het algemene onderwijs in wiskunde, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen omvatten. Minimum Engels taalvaardigheid voor internationale studenten is als volgt: TOEFL (iBT) -65; IELTS-6.5, of TOEIC-550. Voor een gedetailleerde lijst van eisen voor uw specifieke achtergrond, neem dan contact op met het Admissions Office.

Programma-eisen

Programma vereist een minimum van 45 kwartaal-eenheden (of 9 gangen) op Cibu. Totaal aantal 90 kwart-eenheden (of 18 gangen) hetzij op Cibu of van een andere universiteit die de volgende lijst van de cursussen voldoet is nodig om de bachelor's degree. Bovenste divisie cursussen op Cibu zijn als volgt: (Alle cursussen zijn 5 kwart-eenheden elk.)

Onderwijs

Collegegeld betaalt per cursus. Het aantal cursussen om het programma te voltooien kan afhangen van het aantal overgedragen kredieten en cursussen van andere instellingen.

  • Bachelor-niveau Collegegeld = $ 1575 per cursus - Minimaal 9 gangen = $ 14.175 - Full Upper Division van 18 cursussen = $ 28.350

Inschrijfdatum

Studenten kunnen hun programma in een academisch kwartaal beginnen. 1 januari, 1 maart, 1 juni, september 1. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
14,175 USD
Minimum van 9 gangen = $ 14.175
Locations
Verenigde Staten - San Diego, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates