Bachelor of science in marketing

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in marketing

Claflin University

Claflin101

Deze belangrijke bereidt studenten voor op de zakelijke activiteiten die werkzaam zijn in het anticiperen, het beheer, en de tevredenheid van de vraag door de uitwisseling proces te begrijpen.

Leerplan

Het curriculum van Claflin University in de School of Business is een uitdaging; echter, zijn wij van mening dat je klaar bent voor de uitdaging zijn. Het curriculum eisen voor de Marketing programma onder meer een mix van eisen algemeen vormend onderwijs, bedrijfskunde cursussen en Marketing cursussen, zowel de vereiste en keuzevakken.

Student Kansen en Experience

Global Experiences

De School of Business biedt kansen voor het bedrijfsleven studenten om internationale studie en culturele ervaringen te hebben, doordat de studenten om te reizen naar plaatsen als India, London, Puerto Rico en diverse andere bestemmingen, terwijl ze in undergraduate of graduate business programma's.

Onderzoeksmogelijkheden

Tijdens het tweede semester van elk jaar hebben de studenten de mogelijkheid om onderzoek te presenteren dat zij op het gebied van business of cross-disciplinair onderzoek met andere studenten in verschillende majors hebben uitgevoerd.

Stages en Corporate Visits

Zakelijke studenten stage en corporate visitatie mogelijkheden van hun eerstejaars aan hun laatste jaar op Claflin University. Veel van onze studenten stage bij BMW, Wells Fargo, Santee Cooper, het Amerikaanse ministerie van Energie en nog veel meer.

Toelatingseisen

Claflin University biedt ongelooflijke voorbereiding op het leven en de carrière succes, of u nu op zoek bent naar een vier jaar undergraduate ervaring of graduate onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates