Bachelor of science in milieustudies

San Francisco State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in milieustudies

San Francisco State University

Program Scope

De School of Public Affairs Environmental Studies Program biedt een Bachelor of Arts in Environmental Studies, en een Bachelor of Science in Environmental Studies met een concentratie in Natural Resource Management and Conservation. Studenten in de BA-programma hebben drie accenten uit te kiezen: Duurzaamheid en Sociale Rechtvaardigheid, Geesteswetenschappen en het milieu, en het stedelijk milieu.

Het doel van het programma is om uitzonderlijke afgestudeerden die zijn geworteld in de studie van de hedendaagse milieuproblemen en oplossingen te produceren. Het programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het begrijpen van de relaties tussen mensen en de fysieke wereld. Het onderzoekt hoe de omgeving wordt gebruikt, misbruikt, en waargenomen, en welke personen en organisaties doen en kunnen doen om het te beschermen voor zichzelf, de toekomstige generaties, en andere levende wezens en ecosystemen. Studenten deelnemen aan een stage en neem een ​​senior seminar. Beide eisen benadrukken betrokkenheid van de gemeenschap en de voorbereiding voor de toekomst van het milieu loopbaan.

SFSU

Career Outlook

Environmental Studies is een divers gebied en bevat mogelijkheden voor de werkgelegenheid op vele verschillende locaties. Private industrie mogelijkheden zijn onder andere het beheer van vast afval, terugwinning van hulpbronnen en recycling, beheer van gevaarlijke afvalstoffen, waterbehandeling en levering, en luchtverontreiniging. Grote lokale bedrijven hebben de werkgelegenheid in de gezondheid en veiligheid van het milieu en milieubeheer. Milieu-consultants die gespecialiseerd zijn in het maken of beoordelen van milieueffecten rapporten en verklaringen en milieuvoorschriften zijn nodig bij de federale en nationale agentschap niveau als in de particuliere sector. Andere werkgelegenheid onder overheidsinstelling niveau resource wetenschappers, natuurlijke hulpbronnen managers en planners. Bovendien, de lokale non-profit activistische groepen zorgen voor een klein aantal full-time functies op het gebied van het milieu.

Major Vereisten

  • Environmental Studies majors die met succes te voltooien ENVS 450GW in het najaar van 2009 of daarna de Universiteit Graduation Writing Assessment Requirement (GWAR) zal tevreden zijn.
  • Environmental Studies majors moet invullen ENVS 300 en ENVS 450GW met een graad van C of beter om verder te gaan in de belangrijkste.

Bachelor of Science in Environmental Studies: Concentratie in Natural Resource Management and Conservation

De Bachelor of Science in Environmental Studies Concentratie in Natural Resource Management and Conservation biedt studenten de theoretische en toegepaste kennis en vaardigheden in ecologie, behoud biologie en natuurlijke middelen die ze nodig hebben om beheer van natuurlijke hulpbronnen en het behoud problemen aan te pakken. Verplichte vakken bieden kennis in de ecologie, de instandhouding biologie, statistiek, en het beheer van natuurlijke hulpbronnen en bieden studenten met een stevige achtergrond in zowel kwantitatieve als kwalitatieve probleemoplossende technieken. Studenten kiezen aanvullende cursussen in de ecologie, studies biodiversiteit, gehanteerde methoden en het beheer van specifieke middelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates