Bachelor of Science in milieutechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus Beschrijving

De bescherming van de natuurlijke hulpbronnen, de CO2-uitstoot, de klimaatverandering en de gevolgen ervan, en de demografische veranderingen, steeds belangrijker onderwerp in de nationale en internationale context. Deze opleiding heeft betrekking op de nationale en mondiale uitdagingen van vandaag en van de toekomst, en is voorzien van een hoge mate van interdisciplinaire samenwerking. De studie is een samensmelting van klassieke techniek met natuurwetenschappen.

Milieu-engineering zich bezighoudt met technische oplossingen voor het milieu relevante uitdagingen van onze toekomst. Deze cursus zal de studenten te voorzien van de mogelijkheid om het oplossen van problemen methoden te gebruiken voor het aanpakken van ecologische en technische uitdagingen, om creatief te komen tot een situatie van duurzaam gebruik van hulpbronnen.

De cursus is een uitdagende, technisch georiënteerde programma dat studenten biedt een breed scala van toepassingsgebieden. Milieu-ingenieurs kan actief zijn in de planning, de bouw en de exploitatie van milieuvriendelijke technologische faciliteiten, in onderzoek en onderwijs, in milieu-organisaties, in de administratie en in consultancy bedrijven van hun eigen land.

Studie / Course Delivery

Tijdens dit jaar zal het programma de studenten volgen 9 eenheden van de studie. Studenten een gestructureerd leerde programma dat zal bestaan ​​uit klasse gebaseerde lezingen en veldwerk, ondersteund en uitgebreid met een onderzoek volgen.

Aanslag

Alle units voor deze cursus zijn lokaal beoordeeld met behulp van MCAST sorteren en beoordelingscriteria. Voor elke eenheid van de studie een beperkt aantal formele evaluaties (tussen 2-4) wordt uitgevoerd door studenten worden uitgevoerd om het bewijs van hun leren te bieden.

Programma Learning Outcomes

 1. Begrijp de basisprincipes van milieu-engineering binnen een breed scala van industrieën
 2. Het uitvoeren van water, energie en milieu-audits en basic milieueffectrapportages
 3. Begrijp milieu wet- en regelgeving nodig zijn om het milieubeleid te ontwikkelen
 4. Implementeren monitoring, logging, data management en de interpretatie van de verschillende milieu-parameters met als doel te komen tot wetenschappelijke conclusies op een specifiek probleem.

Core Studie Units

 • Ecologische principes en waardering
 • Fundamentals of Electrical Engineering and Engineering Science
 • Fundamenten van mechanische en ecologische engineering Financial Engineering milieuchemie
 • Water Technology
 • Energie en Milieu Duurzame Ontwikkeling
 • Project Management Uitgebreide milieueffectrapportage Techniques Milieurecht
 • Ondernemingsschap
 • Computer ontwikkelaar en Informatiesystemen
 • Onderzoek Methoden en Proefschrift

Toelatingseisen

 • MCAST-BTEC Uitgebreide Diploma in Environmental Sustainability

of

 • MCAST-BTEC Uitgebreide Diploma in de Toegepaste Wetenschappen

of

 • 2 A-Level Passes en 2 I-Level Passes

Verplichte A-Level: Physics of wiskunde of biologie of scheikunde

Vooruitgang Na voltooiing

M.Sc. in Environmental Engineering of M.Sc. Environmental Sciences

Carrièremogelijkheden

Dit programma leidt tot een carrière in de milieu-engineering.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology (MCAST) is the country’s leading vocational education and training institution. Through our six institutes in Malta and the Gozo ... Lees meer

Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology (MCAST) is the country’s leading vocational education and training institution. Through our six institutes in Malta and the Gozo Campus, we offer 185 full-time and over 300 part-time vocational courses ranging from certificates to degrees (MQF Level 1 to Level 6). Our students are prepared for careers in different sectors of the economy or for higher education. Lees Minder