Bachelor of Science in milieutechniek

Gannon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in milieutechniek

Gannon University

f

Je leert

Milieu-ingenieurs lossen kwaliteitsproblemen het milieu. Studenten leren hoe je water veilig om te drinken en veilig om terug in het milieu te maken. Studenten ook leren hoe de mens en het milieu nadelig worden beïnvloed door menselijke activiteiten en natuurlijke processen die vervuiling en andere schadelijke effecten te genereren. Milieu-engineering studenten zijn actief betrokken bij het ontwikkelen van manieren om afval om te zetten in bruikbare producten, met name hernieuwbare energie. In aanvulling op de traditionele problemen in verband met water- en luchtvervuiling door steden en fabrieken, milieu-ingenieurs zijn betrokken bij duurzame energie en het verbeteren van de kwaliteit van het landelijk en stedelijk wonen. De milieu-engineering programma is voor studenten die genieten van de wetenschap, zijn wiskundig geneigd zijn en hebben een passie om de aarde een schonere, veiligere en betere plek te maken.

U zult ervaren

De milieu-engineering programma biedt tal van mogelijkheden voor studenten om betrokken te raken bij projecten begin van hun eerste jaar geworden. De afdeling verleent diensten projecten aan de gemeenschap en het Milieuprogramma van de Club geeft studenten de mogelijkheid om hun eigen activiteiten te organiseren. Studenten worden aangemoedigd om een ​​zomer stage na hun tweedejaars en junior jaar te vinden. Kansen voor stages zijn beschikbaar op websites, waaronder:

 • overheidsinstellingen
 • lokale en regionale industrieën
 • non-profit organisaties
 • particuliere milieubedrijven
 • onderzoeksinstellingen

U zullen bereiken

Milieu-ingenieurs zijn in hoge vraag. De Amerikaanse regering voorspelt sterke groei in milieu-engineering, meer nog dan in de meeste andere technische gebieden. Dergelijke mogelijkheden omvatten het volgende:

 • Veel van onze afgestudeerden kiezen om te werken voor een overheidsinstelling, terwijl anderen besluiten om hun onderwijs in Gannon's milieu en gezondheid en engineering graduate programma voort te zetten.
 • De meeste van onze afgestudeerden werken voor private bedrijven. Veel van deze bedrijven zijn adviesbureaus gespecialiseerd in milieu-gebieden, maar sommige van onze afgestudeerden werken in-house voor grotere bedrijven die hun eigen personeel van milieu-specialisten nodig.

Je studeert

De milieu-engineering curriculum begint met fundamentele concepten en bouwt als studenten vooraf door het programma. senior studenten 'brengt wetenschap en wiskunde eerder geleerde en geldt het als studenten werken in teams om hun senior design project af te ronden, het oplossen van echte kwaliteit van het milieu problemen of het aanpakken van een engineering kans. Milieu-engineering majors nemen verschillende kern en keuzevakken, waaronder:

ENV 336/337: Waterkwaliteit en Lab

Deze cursus behandelt de belangrijkste soorten waterverontreiniging van belang zijn voor de milieu-professional. Onderwerpen zijn onder meer de waterkwaliteit beïnvloed door organische en voedingsstoffen verontreiniging van oppervlaktewater en grondwater, alsmede de kwaliteit van het water gevolgen van zware metalen en giftige organische vervuiling.

ENV 400/401: Environmental Toxicology and Lab

Deze cursus richt zich op de eigenschappen, de werking en de opsporing van chemische stoffen in het milieu en hoe die informatie wordt gebruikt om de gezondheid van de mens te beschermen. Onderwerpen zijn onder meer dosis-respons relaties, biotransformatie, de risicobeoordeling en de standaard-setting proces.

ENV 403: Engineering Air Pollution Control

Dit upper-niveau cursus past de principes van de wetenschap en techniek het beheer van verontreiniging. In het bijzonder die in de cursus zijn chemische kinetiek, massabalans, massa-overdracht, water en behandeling van afvalwater, luchtverontreiniging en het beheer van vast en gevaarlijk afval.

Liberal Studies Core

De liberale Studies Core Curriculum is een weerspiegeling van het engagement Gannon University om haar katholieke identiteit. De Core ontwerp biedt studenten een gedefinieerde, geïntegreerde, gedeelde ervaring als basis voor hun bacheloropleiding.

Je zal verdienen

Salarissen variëren, afhankelijk van de locatie en het type van de werkgever.

 • Startsalaris: $ 49.400
 • Mid-carrière salaris: $ 89.800

Toelatingsvoorwaarden

 • Afronding van 16 academische eenheden op de middelbare school niveau, waarvan er vier moeten zijn Engels; restant van eenheden moeten worden samengesteld uit vier eenheden van de wetenschap zoals de natuurkunde, vier eenheden in wiskunde met inbegrip van meetkunde, trigonometrie en / of precalculus, en elke combinatie van vier eenheden van de sociale wetenschappen en vreemde taal.
 • Academische opleiding selectie, rangen, rang in de klas, begeleidingsadviseur aanbeveling en SAT / ACT scores zullen zorgvuldig worden beoordeeld voor toelating overweging.
 • Demonstreer motivatie en nieuwsgierigheid door middel van belangen en buitenschoolse activiteiten.

#GU Mogelijkheden

 • Alle milieu-engineering studenten vullen een ontwerp project tijdens hun laatste jaar die meestal gekoppeld aan een daadwerkelijke milieu-probleem of uitdaging op het gebied of de hele wereld.
 • Onlangs, senior environmental engineering studenten een innovatief water filtratie-systeem dat materialen lokaal beschikbaar in Bangladesh gebruikt, waardoor de bewoners om hun eigen waterfilters te produceren om de hoeveelheid natuurlijk voorkomende arseen in het water te verminderen.
 • Andere milieu-engineering studenten ontwierp een aquaponics systeem voor een lokale non-profit center. Het systeem combineert het verhogen van vis voor menselijke consumptie met de productie van groenten en fruit. De afvalproducten van de vis wordt meststof voor de plant, waardoor een goedkope, milieuvriendelijke manier om voedsel te verbouwen en waterkwaliteit tegelijkertijd.
 • Andere hooggeplaatste projecten voor hernieuwbare energie studies van windenergie en zonne-panelen voor de Gannon campus en studies van de hydrologie en waterkwaliteit van de lokale streams opgenomen.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Erie, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan