Bachelor of Science in mobiele ontwikkeling

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in mobiele ontwikkeling

Full Sail University

bsc

Mobiele apparaten zijn een integraal onderdeel van de manier waarop we communiceren, zaken te doen, en onze nieuws en entertainment geworden. De nieuwste mobiele telefoon en tablet-computers geeft ons de vrijheid om toegang te krijgen tot geavanceerde toepassingen en games waar we ook gaan, en zowel consumenten als ontwikkelaars hebben snel omarmd deze innovatieve content, waardoor de markt voor mobiele telefonie een van de snelst groeiende gebieden van software ontwikkeling.

Programmeurs worden snel uitbreiden van de mogelijkheden van het medium, en dat de creatieve geest is de basis van Full Sail Mobile Development Bachelor of Science Degree. Deze 20-maanden durende programma leert programmeren en ontwerpen fundamenten die studenten met de tools bieden om een ​​carrière van een scala aan interactieve content voor verschillende mobiele platformen te starten.

Het curriculum onderzoekt de volledige cyclus voor het produceren van professionele mobiele toepassingen, waaronder preproductie, ontwikkeling en implementatie markt. Vroege cursussen richten zich op het ontwerp principes die tegemoet te komen aan de sterke punten van de verschillende apparaten, en leert het belang van het creëren van een intuïtieve gebruikerservaring.

Studenten nemen die stichtingen in klassen die standaard programmeertalen gebruikt in de industrie, met inbegrip van JavaScript, PHP en XHTML, evenals gespecialiseerde development kits voor populaire mobiele platforms zoals iOS en Android te leren.

Klasse projecten zullen deze concepten stollen, met studenten creëren van hun eigen originele applicaties - die kunnen bestaan ​​uit het bedrijfsleven, de productiviteit, en organisatorische programma's, alsook multimedia entertainment software en videospelletjes.

Omdat de industrie is rijp voor onafhankelijke uitgevers en ondernemers, het curriculum omvat ook de zakelijke kant van de mobiele ontwikkeling. Hier zullen de studenten leren hoe om marktonderzoek te doen, evenals verspreiden en hun eigen toepassingen te bevorderen. Deze combinatie van ontwerp, programmering en distributie geeft afgestudeerden van het programma een goed afgeronde portfolio, en de aan de slag met een software development team op een bedrijf of zelfs hun eigen opstarttoepassing bedrijf vaardigheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 - 29 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates