Bachelor of science in multimedia kunsten en wetenschappen

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in multimedia kunsten en wetenschappen

Mapúa Institute of Technology

De School of Multimedia en Beeldende Kunsten van Mapua Institute of Technology biedt programma's die oneindige mogelijkheden van creativiteit verkennen in concept en de ontwikkeling van het ontwerp. Het innovatieve curricula zijn gericht op competenties en beter begrip van de kunst en de maatschappelijke impact te ontwikkelen. Instructies zijn ontworpen om zo veel mogelijk leerervaring een combinatie van traditionele kunst en opkomende multimedia-technologieën met de resultaten op basis van onderwijzen en leren systeem als basis om de voorwaarden voor een succesvolle lancering van de loopbaan van de afgestudeerden vaardigheden te voldoen.

Visie en Missie

Wij zullen wereldwijd worden erkend als een centrum van uitmuntendheid in Multimedia en Beeldende Kunst onderwijs door het verstrekken van aanwijzingen dat de huidige inhoud zijn, state-of-art in de levering en het inspelen op de uitdagingen van deze tijd.

Onze missie is om te verspreiden, te genereren, te bewaren en kennis toe te passen met behulp van de meest effectieve manier, en om onze studenten met een kwaliteit van het onderwijs te bieden door middel van strenge en up-to-date-voorbereiding met ruime mogelijkheden voor de uitoefening van de creativiteit en de ervaring van de ontdekking.

We zullen curricula die, terwijl ze ondergedompeld in technologie, is eveneens rijk in de geesteswetenschappen, talen en sociale wetenschappen dat ethiek zal prenten uit te voeren.

Het Programma

Dit programma is ontworpen om studenten op te leiden tot hedendaagse beeldende kunstenaars en interactieve media ontwerpers. Integratie van de theoretische, creatieve, conceptuele en technische aspecten van het ontwerp en de ontwikkeling door het gebruik van moderne technologie, het programma heeft tot doel de studenten competenties uit te rusten in de vrije hand tekening, computer grafische kunst, communicatie en programmering voor diverse multimedia toepassingen zoals desktop publicatie, webdesign, fotografie en digitale beeldbewerking, 2D/3D animatie, video productie, en computer games design. Afgestudeerden van dit programma kan kritische berichten innemen in drukwerk, reclame, marketing, communicatie, cyber station, computer simulatie en virtual reality laboratoria, onderwijs en entertainment industrie.

Doelstellingen

  • Om onze afgestudeerden in staat te stellen zo succesvol Multimedia kunstenaars / ontwerpers te oefenen voor de vooruitgang van de samenleving. - Om professionaliteit in Multimedia Arts praktijken te bevorderen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan