Bachelor of Science in netwerkbeheer beveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doel van Network Administration Veiligheid

Het doel van het Network Administration Beveiliging programma is om studenten te voorzien van een combinatie van kennis, hands-on ervaring, en de toepassing van de theorie naar de informatietechnologie. Het programma houdt gelijke tred met de veranderende technologie door het aanbieden van cursussen in gebieden zoals routers, draadloze beveiliging, database administratie en verschillende gebieden van de beveiliging. Het curriculum benadrukt kwantitatieve en communicatieve vaardigheden, evenals het verstrekken van een stichting in zakelijke omgevingen. Na het afstuderen, zullen de studenten het diploma Bachelor of Science in de Network Administration Beveiliging ontvangt.

Afgestudeerden van de Network Administration Beveiliging programma zal in aanmerking komen voor entry-level werkgelegenheid als Netwerkbeheerders, Computer Support Specialisten, Computer Systems Analisten, Network Security Professionals en Computer Systems Engineers.

Lengte van het Programma voor Network Administration Veiligheid

Het programma duurt doorgaans vier jaar bestaande uit 12 semesters, elk met twee 8-weekse termen. De minimale tijd om het programma te voltooien is 48 maanden (192 weken, break 16 weken). Studenten moeten de associate degree plus een minimum van 65,5 credit-uren te voltooien, voor een totaal van 129 credit-uren. Het volledige programma bestaat uit ongeveer 2175 uur, dat bestaat uit 1695 uur theorie en 480 uren van het laboratorium.

Vereisten voor Network Administration Veiligheid

Applicatie is toegankelijk voor mensen die Missouri Tech Associate of Applied Science hebben verdiend in Network Administration graad of het equivalent.

Semester Start Dates

De lessen beginnen om de 8 weken.

Lestijden

Dag Klassen

Maandag tot en met donderdag, 8:00-01:50,

Avondonderwijs

Maandag tot en met donderdag, 17:00-22:50

Learning Resource System Hours

Maandag tot en met donderdag, 8:00-11:00, vrijdag 8:00-05:00 en zaterdag 9:00-01:00

Laatst bijgewerkt op mrt 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Missouri Tech is an accredited† private college that emphasizes computer science, electronics,and related areas of study. Our mission is to prepare students for careers in these fields by providing a ... Lees meer

Missouri Tech is an accredited† private college that emphasizes computer science, electronics,and related areas of study. Our mission is to prepare students for careers in these fields by providing a superior learning environment that combines textbook Lees Minder