Bachelor of Science in nucleaire technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Nuclear Engineering

In september 2002 South Carolina State University (SC State University) in samenwerking met de Universiteit van Wisconsin-Madison (UWM) goedkeuring ontvangen door de Zuid-Carolina Commissie op het Hoger Onderwijs om een ​​Bachelor of Science Degree in Biomedische Techniek bieden. Deze overeenkomst was uniek in zijn aanpak en de eerste in zijn soort in het begin van de nucleaire renaissance. Deze overeenkomst werd gestart vanwege de noodzaak om de integratie van minderheden in alle niveaus van de kernenergie, onderzoek, ontwikkeling en productie uit te breiden. Momenteel is de Nuclear Engineering Program (NEP) is in samenwerking met zowel de North Carolina State University (NC State) en de UWM. Onder deze overeenkomsten, studenten in de ingenieursopleiding nucleaire voltooien de tweede helft van hun laatste jaar op een van beide de UWM of NC State University om aan alle eisen te voldoen om de Bachelors of Science Degree in Nuclear Engineering (door SC State University verleend) te verkrijgen.

Het programma begon met vijf (5) studenten en groeide uit tot meer dan 55 studenten (op dit moment). Vanaf mei 2013 heeft de NEP 27 Bachelor of Science graad in de Techniek uitgereikt. Vanwege het succes, SC State Nuclear Engineering Program behaald Techniek Accreditatie Commissie van ABET accreditatie in 2008 (met terugwerkende kracht tot 2005). Het is de enige Undergraduate Nuclear engineering programma in de staat South Carolina. Het programma is geaccrediteerd door de Engineering Accreditatie Commissie van ABET; http://www.abet.org, en het is de enige Nuclear Engineering Program op een HBCU.

De SC State Nuclear Engineering Program heeft aangetrokken en behoudt een permanente en hoog gekwalificeerde docenten in staat om het onderwijzen van alle van de Nuclear engineering cursussen bij SC State en onze partnerinstellingen (UWM & NC State). Het programma heeft een vaste kern faculteit bestaat uit drie Ph.Ds, die allemaal in Nuclear Engineering. De permanente faculteit brengt meer dan 40 jaar van gecombineerde onderwijs en opleiding ervaring en meer dan 40 gecombineerde jaar industriële ervaring.

  • De SC State Nuclear Engineering Program gebouwd en exploiteert een zeer gewaardeerde, state-of-the-art Radiation Science onderwijs laboratorium.
  • De SC State Nuclear Engineering Program construeerde een Environmental Radiochemie laboratorium state-of-the-art.
  • De SC State Nuclear Engineering Program heeft partnerschappen met het bedrijfsleven en federale agentschappen gevormd voor studiebeurzen en onderzoek ter ondersteuning.
  • De Nuclear Engineering Program trekt voorname en prominente gasten nucleaire ingenieurs, waaronder twee presidenten van de American Nuclear Society, een onder-secretaris en Associate adjunct-secretaris van het ministerie van Energie, en een commissaris van de Nuclear Regulatory Commission.
  • De SC State Nuclear Engineering Program heeft erkend outreach programma's (zomer Nuclear Science Institutes) opgericht voor middelbare scholieren en adviseurs in de regio Zuidoost. Het succes van dit programma aangeworven studenten aan SC Staat binnen STEM en andere disciplines. Tot op heden hebben we meer dan 100 studenten deelnemers had in de Instituten (2008-2012). Out van de 30+ student deelnemers die op dat moment zijn ingeschreven aan een hogeschool of universiteit, zijn 10 deelnemers ingeschreven bij SC State University.

Nuclear Engineering Program Mission

De missie van het Nuclear Engineering Program die de missie van de Universiteit en het College ondersteunt is om ingenieurs die hooggeschoold zijn, competent en goed voorbereid op het gebied van nucleair en radiologisch Engineering, tot professionele loopbaan in te voeren in de publieke en private sector te produceren en nastreven graden voorbij het baccalaureaat niveau in de professionele of graduate school.

Programma onderwijsdoelstellingen

  • Nucleaire ingenieurs die zeer gewild in de nucleaire en aanverwante gebieden op te voeden.
  • Nucleaire ingenieurs die kan gaan naar graduate studies op te voeden.
  • Om afgestudeerden die de communicatie en probleemoplossende vaardigheden om te slagen als professionals in elke omgeving (als individuen in groepen of in leidinggevende posities) te trainen.
  • Om afgestudeerden die zich bewust zijn van de impact van hun activiteiten als ingenieurs op het gebied van ethische, milieu-, maatschappelijke, juridische en mondiale problemen te produceren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

South Carolina State University has maintained a legacy of excellence in education. We have been home to generations of scholars and leaders in business, military service, government, athletics, educa ... Lees meer

South Carolina State University has maintained a legacy of excellence in education. We have been home to generations of scholars and leaders in business, military service, government, athletics, education, medicine, science, engineering technology and more. Lees Minder