Bachelor of science in ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is ontworpen om de studenten in staat stellen een ondernemende mentaliteit hebben en ontwikkelen van hun ondernemerschap onderzoek rente, die zullen profiteren zowel de studenten 'zakelijk inzicht en verbetering van de gemeenschap.

Afgestudeerden van het programma zullen naar verwachting kansen zoeken, innovatief, en bekwaam in alle functionele gebieden van een bedrijf operatie. Ze zijn gericht op de ontwikkeling van hun eigen ondernemingen ontwikkeld en met succes groeien ze in sterke ondernemingen.

Missie

De ETYSBM is toegewijd aan de ontwikkeling van de student tot een instrument voor groei en ontwikkeling in het land te worden. De MIT-YSBM zal slijpen de vaardigheden en de ontwikkeling van de persoonlijkheid van de leerlingen, zodat ze agenten van positieve verandering in het bedrijfsleven en de samenleving in het algemeen zal worden.

De ETYSBM voorziet haar studenten tot gewetensvolle en verantwoordelijke leiders. Zij streven ernaar het leven van hun stakeholders te verbeteren door middel van goed beheer praktijken. Zij streven ernaar kansen voor zichzelf en anderen te bieden door middel van enterprise. Zij zullen dienen als het geweten van hun organisatie als een maatschappelijk verantwoorde onderneming door compromisloze naleving van ethische waarden. Zij zullen dienen als rolmodel voor de rest van de gemeenschap als zakelijke leiders en professionals.

Laatst bijgewerkt op jun 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines.

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines. Lees Minder