Bachelor of science in ondernemerschap

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in ondernemerschap

Mapúa Institute of Technology

Dit programma is ontworpen om de studenten in staat stellen een ondernemende mentaliteit hebben en ontwikkelen van hun ondernemerschap onderzoek rente, die zullen profiteren zowel de studenten 'zakelijk inzicht en verbetering van de gemeenschap.

Afgestudeerden van het programma zullen naar verwachting kansen zoeken, innovatief, en bekwaam in alle functionele gebieden van een bedrijf operatie. Ze zijn gericht op de ontwikkeling van hun eigen ondernemingen ontwikkeld en met succes groeien ze in sterke ondernemingen.

Missie

De ETYSBM is toegewijd aan de ontwikkeling van de student tot een instrument voor groei en ontwikkeling in het land te worden. De MIT-YSBM zal slijpen de vaardigheden en de ontwikkeling van de persoonlijkheid van de leerlingen, zodat ze agenten van positieve verandering in het bedrijfsleven en de samenleving in het algemeen zal worden.

De ETYSBM voorziet haar studenten tot gewetensvolle en verantwoordelijke leiders. Zij streven ernaar het leven van hun stakeholders te verbeteren door middel van goed beheer praktijken. Zij streven ernaar kansen voor zichzelf en anderen te bieden door middel van enterprise. Zij zullen dienen als het geweten van hun organisatie als een maatschappelijk verantwoorde onderneming door compromisloze naleving van ethische waarden. Zij zullen dienen als rolmodel voor de rest van de gemeenschap als zakelijke leiders en professionals.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan