Bachelor Of Science In Pre-engineering (eerste Twee Jaar)

Cypress College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Pre-engineering (eerste Twee Jaar)

Cypress College

Onze technische cursussen bieden een inzicht in de verschillende technische gebieden en de kansen op werk en carrière die vandaag beschikbaar zijn. U zult ook profiteren van gastsprekers en excursies naar verschillende industriële bedrijven in het zuiden van Californië.

De Pre-Engineering programma is ontworpen om studenten voor te bereiden voor de junior die zich bij de meeste CSU en UC instellingen. Om een ​​Associate Degree te verdienen studenten moeten voltooien: (1) alle belangrijke cursus eisen met een minimum graad van "C"; (2) 25 eenheden van Eisen Algemene Onderwijsbond Graduation; (3) de culturele diversiteit en het lezen eisen; (4) alle keuzevakken met een minimum van 60 eenheden te voltooien; en (5) een minimum GPA van 2,0. Ten minste 50% van alle belangrijke werk natuurlijk moet worden ingevuld op Cypress College.

Afronding van Degree een Associate's is gelijk aan de eerste twee jaar van een bachelordiploma en kan worden overgedragen naar een Cypress College partner University. Cursussen die belangrijke eisen voor een Associate Degree in Cypress College voldoen misschien niet dezelfde zijn als die nodig zijn voor het invullen van de belangrijkste op een transfer instelling die een baccalaureaat te zijn. Voor informatie over specifieke eisen universiteit, neem dan contact op met uw adviseur, of bezoek de Transfer Center.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cypress, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates