De psychologie graad kan via de campus-based studies of volledig worden bereikt online, of een student kan mengen hun cursussen, het nemen van een aantal op de campus en een aantal online. De missie van de bacheloropleiding Psychologie is om studenten voor te bereiden op een breed scala aan carrièremogelijkheden in de menselijke diensten, administratie, strafrecht, de gezondheid, het bedrijfsleven en het onderwijs. De psychologie afdeling heeft twee studentenorganisaties: Psi Chi is het hoofdstuk TU van de Nationale Maatschappij van de Eer in de psychologie en de Psych Club, die een gemeenschap geest onder de psychologie majors verbetert.

Belangrijke kenmerken:

  • Individuele aandacht
  • Ontwikkelen van interpersoonlijke, analytische, schrijven en onderzoeksvaardigheden
  • Bereid je voor op een brede waaier van carrièremogelijkheden in de menselijke diensten, het strafrecht en het onderwijs bijvoorbeeld
  • Bezighouden met het huidige onderzoek op het gebied van de psychologie; eerste stap voor een TU graduaat in Psychologie, Maatschappelijk Werk of Rehabilitation Counseling

Psychologie is de studie van het gedrag, mentale processen, emoties en hun biologische basis. Het begrijpen van zichzelf en anderen is een enorm waardevol instrument dat helpt psychologie majors voor te bereiden op een loopbaan in een brede verscheidenheid van instellingen. Deze kunnen de geneeskunde, recht en rechtshandhaving, onderwijs, gezondheidszorg, jeugdzorg, bedrijfsleven, architectuur, engineering, wellness, sport, wetenschap en onderzoek.

De Thomas University afdeling Psychologie bevordert een professionele sfeer van intellectuele nieuwsgierigheid door studenten aan te moedigen om de nieuwste trends in het onderzoek binnen het veld te onderzoeken en uit de eerste hand praktijkervaring naast regionale GGZ-aanbieders te verkrijgen.

De online diploma psychologie van Thomas University is een handige manier voor zowel traditionele als niet-traditionele studenten tot een graad die zich aanpast aan hun levensstijl te verdienen.

Veel van onze psychologie baccalaureates hebben verder naar graduate-level studie, terwijl anderen werkgelegenheid hebben opgedaan op het gebied onmiddellijk na het afstuderen.

Thomas University biedt twee studenten onder leiding van organisaties: de psychologie Club, die een universiteitsbrede discussieforum en Psi Chi hoofdstuk 896, dat deel uitmaakt van de nationale eer de maatschappij in de psychologie sinds 1996 biedt.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019