Bachelor of science in systematische biologie en ecologie

University of Hradec Králové, Faculty of Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in systematische biologie en ecologie

University of Hradec Králové, Faculty of Science

Onderwijsactiviteiten en onderzoekswerkzaamheden bij de afdeling Biologie (DB) zijn gericht op botanica en bescherming van het milieu, de biologie en de dierecologie, en experimentele biologie . De DB leidt deskundigen op die een baan kunnen vinden in overheidsinstellingen die zich bezighouden met milieu en natuurbescherming, in onderzoeks- en servicelaboratoria gericht op biologie en ecologie, in culturele en educatieve instellingen gericht op ecologisch onderwijs en wetenschappelijke activiteiten.

De opleiding systematische biologie en ecologie is voornamelijk gericht op systematiek en fylogenese van planten- en dierenorganismen en hun ecologie. Afgestudeerden krijgen nodige kennis in het algemeen biologische disciplines, zoals cellulaire en moleculaire biologie, de anatomie en morfologie van planten, algemene dierkunde, systematiek en de fylogenese van planten en dieren, fysiologie en ecologie van planten en dieren, genetica en microbiologie. Het doel van praktische activiteiten in laboratoria evenals veldonderzoek en -ervaring is om de kennis van studenten uit te breiden en theoretische kennis in praktische toepassingen om te zetten.

De onderzoeksactiviteiten van het departement worden ondersteund door vele inheemse en buitenlandse subsidies, evenals door samenwerking met een aantal hogescholen en wetenschappelijke instellingen. Een van de belangrijkste onderzoeksinteresses in de botanica is floristiek en fytocenologie, het in kaart brengen en monitoren van vegetatie, soortbescherming en besparingsprogramma's voor kritisch bedreigde soorten. Binnen een samenwerking op lange termijn met KRNAP (het Reuzengebergte Nationaal Park) onderzoekt op het Reuzengebergte toendra zijn uitgevoerd. Zoölogisch onderzoek dat zich bezighoudt met bijvoorbeeld ecologie van de hymenopterous zand en steppen, etology en nesten gedrag van vogels, parasitisme gedrag van mieren en anderen. Experimentele biologie is gericht op onderzoek naar de invloed van abiotische stress op groei en ontwikkeling van planten, het gebruik van planten in fytoremediatietechnologie, biologische monitoring van schimmels en mycotoxinen (bepaling van schimmels en mycotoxinen in voedsel en de biomerkers van mycotoxinen - metabolieten van mycotoxinen , in biologisch materiaal met het doel de impact op de volksgezondheid te minimaliseren en het risicobeheer uit te voeren).

TOELATINGSPROCEDURE:

Deadline aanmelding: 30 juni (voor startende studies in september)
Aanvragers moeten sturen

  • ingevulde aanvraagformulier
  • een kopie van het diploma van het secundair schoolverlaten (dit document moet in het Engels worden vertaald en door een notaris worden geverifieerd)

De omvang en inhoud van het toelatingsexamen:
Toelatingsexamen.

Alle documenten moeten worden verzonden naar:
Bureau Internationale Betrekkingen
Universiteit van Hradec Králové
Wetenschapsfaculteit
Rokitanskeho 62
500 03 Hradec Kralove
Tsjechische Republiek

en naar de e-mail: study@uhk.cz

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Tsjechië - Hradec Králové, Hradec Králové
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates