Bachelor of Science in techniek

University of Calgary

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in techniek

University of Calgary

Science Students

De Schulich School of Engineering zeven Bachelor of Science degree programma's zijn volledig geaccrediteerd door de Canadese engineering Raad voor Accreditatie. Accreditatie betekent dat afgestudeerden zullen worden aanvaard als ingenieurs-in-opleiding in alle 10 Canadese provincies en internationaal (waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Hong Kong, en meer) .De Bachelor of Science in de ingenieurswetenschappen vereist de voltooiing van 22 volledige cursus equivalenten (132 studiepunten) en normaal gesproken vier jaar full-time studie. Het kiezen van een stage zal een extra jaar toe te voegen aan je diploma plan.

Uw faculteit en Major

Aangezien alle leerlingen in de Schulich School of Engineering nemen dezelfde eerste jaar gemeenschappelijk programma, zult u uw eerste jaar moeten beslissen over een programma (major). In dat jaar krijgt u de gelegenheid om te onderzoeken wat de verschillende programma's bieden voordat u uw voorkeuren te rangschikken in april worden gegeven. De volgende programma's worden aangeboden in de Schulich School of Engineering:

  • Chemische technologie
  • Civiel ingenieurschap
  • elektrotechniek
  • Geomatics Techniek
  • Mechanische Techniek
  • Oil & Gas Techniek
  • Software engineering

Naast de belangrijke programma's, kunt u een aanvraag voor een concurrentiegerichte toelating tot een specialisatie in een van beide Biomedical Engineering of Energy and Environment in combinatie met de meeste programma's. Sommige van de majors programma's bieden ook minderjarigen die beginnen in een van beide de tweede, derde of vierde jaar (afhankelijk van het programma).

De Schulich School stimuleert goed afgeronde afgestudeerden; daarom al zijn programma's bieden minderjarigen en joint degrees met alle andere faculteiten van de universiteit. Zo wordt een Minor Ondernemerschap en Enterprise Development (MEED) aangeboden in samenwerking met de Haskayne School of Business.

Het kiezen van uw belangrijkste programma

In je eerste jaar van engineering, zal je in een gemeenschappelijk programma dat alle eerstejaars ingenieursstudenten zijn verplicht om te nemen worden ingevoerd. Je hebt een programma (major) tijdens je eerste jaar in de techniek te kiezen. Informatie over het selectieproces zal worden gemaild naar je tijdens het academiejaar. Programma selectie is concurrerend, met de meest populaire programma's voor het veranderen van jaar tot jaar.

Om in de beste positie om te worden toegelaten tot uw top programma keuze, moet je doel om de eerste 10 jaar van technische opleidingen met succes afgerond (met een minimum C- graad) aan het einde van de eerste winter semester hebben.

Alle studenten die het eerste jaar hebben afgerond en zijn in goede academische reputatie verzekerd van een plaats in een programma, maar zijn allemaal een plaats in hun eerste keuze van het programma niet gegarandeerd. Als er meer studenten kiezen voor een bepaald programma dan er plaatsen beschikbaar zijn, worden de beslissingen genomen op basis van academische prestaties en GPA. Programma plaatsing categorieën zijn gebaseerd op het aantal succesvol afgerond eerste jaar ingenieursopleidingen. Voorrang voor programma plaatsing wordt bepaald mei van elk jaar.

Transfer aanvragers kunnen in aanmerking voor toelating rechtstreeks naar een opleiding (bijvoorbeeld Civil, mechanische, elektrische, enz.) In het tweede jaar dat deze overdracht krediet worden toegekend voor ten minste acht jaar eerste technische Schulich School of Engineering cursussen of gelijkwaardig overdracht credits afgerond. Als u denkt dat u in aanmerking komt voor het programma van de plaatsing, kunt u uw programma keuzes via de interne Engineering Program Sign-Up systeem in april 2015. Informatie over dit proces wordt verzonden via e-mail maart 2015. Dit sign-up overschrijft uw eerste online applicatieprogramma keuze (s).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Calgary, Alberta
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Calgary, Alberta
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan