Bachelor of Science in techniek

The University of Tennessee at Martin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in techniek

The University of Tennessee at Martin

Het ministerie van Engineering College of Engineering en Natuurwetenschappen aan de Universiteit van Tennessee in Martin biedt een Bachelor of Science in de ingenieurswetenschappen

Het programma

  • Voorzien van technisch ontwerp en concurrerende teamwork in de hele curriculum - biedt kleine klassen, persoonlijke aandacht van de docenten en personeel, en de mogelijkheid voor een hands-on techniek educatieve ervaring; - Wordt uitgevoerd met een cursus schema dat is taylored aan de behoeften van de individuele student, met persoonlijke advisering gedurende de educatieve ervaring.

Concentraties

civiele techniek

Civiele Techniek ontwerpt en begeleidt de bouw van de fysieke en natuurlijk gebouwde omgeving, waaronder werken zoals bruggen, wegen, kanalen, dammen, gebouwen, luchthavens, tunnels en andere grote faciliteiten. Civiele techniek is een van de oudste technische disciplines die kan worden onderverdeeld in verschillende sub-disciplines, waaronder bouw, milieu, vervoer, structurele, geotechnische en water resource engineering. Onze afgestudeerden werken voor de overheid, provincie of gemeentelijke instanties of particuliere ingenieursbureaus.

elektrotechniek

Elektrotechniek is een technische discipline die ontwerpt, ontwikkelt, test, en houdt toezicht op de productie van elektrische en elektronische apparatuur, met inbegrip van elektrische motoren, verlichting, bedrading in gebouwen, radars, computers, consumentenelektronica, vliegtuigen en telefoons. Momenteel zijn veel elektrische ingenieurs werken ook op het gebied van computer ontwerpen en programmeren. Elektrotechniek kunnen worden onderverdeeld in verschillende sub-disciplines, waaronder macht, controle, signaalverwerking, telecommunicatie, elektronische en elektromagnetische engineering. Onze afgestudeerden werken voor de lokale en regionale energiebedrijven, defensie aannemers, electronic design bedrijven of in-productie-gerelateerde bedrijven.

industriële engineering

Industrial engineering is een technische discipline die studies en bepaalt de meest effectieve manieren om de efficiëntie van de productie en diensten, met inbegrip van financiële planning en de kosten analyse, het beheer van de organisatie, product-eisen, productie ontwerp, en informatiesystemen te maximaliseren. Vergelijkbare velden onder Operations Research, Management Science, Financial Engineering, Supply Chain, Manufacturing Engineering en Engineering Management. Onze afgestudeerden werken voor de productie van bedrijven, zowel op regionaal en nationaal niveau.

Werktuigbouwkunde

Mechanical Engineering is een technische discipline die ontwerpt, ontwikkelt, produceert en test machines, motoren, gereedschappen en mechanische systemen, met inbegrip van interne verbrandingsmotoren, stoom en gasturbines, gereedschapswerktuigen, auto's, vliegtuigen, robots, en air-conditioning apparatuur . Machinebouw is een van de breedste van technische disciplines. Het vereist een gedegen kennis van kernbegrippen zoals mechanica, kinematica, thermodynamica en energie. Onze afgestudeerden werken voor de verdediging aannemers, productiebedrijven, auto ontwerpt en levert, en private ingenieursbureaus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Martin, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Martin, Tennessee
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan