Bachelor of science in technische communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is een mix van de traditionele Mapua sterkte (techniek onderwijs) en een opkomende kracht: Engels taalvaardigheid. Het biedt studenten met een sterke basis in liberal education aan premier hen voor de kern van het programma: de integratie van communicatie beginselen en praktijken met de concepten in de wetenschap, het bedrijfsleven, en informatie-en engineering technologie. Het ontwikkelt zich in de studenten het vermogen om helder en analytisch te denken, zodat ze technische en wetenschappelijke informatie kan communiceren met een breed publiek bereik - van experts te leggen. Afgestudeerden van dit programma kan worden ingehuurd als technisch schrijvers; copywriters; ontwerpers en redacteuren van nieuwsbrieven, brochures, handleidingen en websites; ontwerpers van verkoop, marketing en reclamecampagnes; leermiddelen ontwikkelaars; usability testers, informatie-specialisten; creative directors; public relations specialisten; lay-out kunstenaars; onderzoekers; en trainers.

Doelstellingen

  • Afgestudeerden zullen technisch bekwaam zijn. Dit omvat ook de mogelijkheid om psychologische protocollen uit te voeren in de diagnose, beoordeling, en interventie waarbij klanten in verschillende gebieden van de psychologische praktijk, zoals in de industriële, klinische en educatieve instellingen.
  • Afgestudeerden zullen in staat zijn om hun kennis en vaardigheden toe te passen in heel brede facetten van de psychologische praktijk, inclusief marketing, onderwijs, ontwikkeling van de gemeenschap, onderzoek, en andere relevante professionele gebieden waar de psychologie beoefenaars nodig worden geacht.
  • Afgestudeerden zullen worden voorbereid op de beroepspraktijk in de psychologie. Afgestudeerden zullen een goed begrip van ethische, maatschappelijke demonstreren, en professionele verantwoordelijkheden, zal de grenzen van hun kennis te herkennen en actief op zoek naar zelfstandig leren kansen, en in staat om te functioneren en effectief te communiceren, zowel als individu en in multidisciplinaire teams zullen zijn
.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines.

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines. Lees Minder