Bachelor Of Science In Telecommunicatie Techniek

Canadian University Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Telecommunicatie Techniek

Canadian University Dubai

Telecommunicatie is een discipline op zich. Terwijl andere Electrical Engineering programma's bieden alleen stukjes en beetjes van de discipline, de volledige integratie van de wetenschap en techniek van al die communicatie maakt door middel van elektronische apparaten mogelijk is wat definieert de Bachelor of Science in Telecommunicatie Engineering aan de Canadese Universiteit van Dubai.

De telecommunicatie-programma biedt studenten de kennis die nodig is voor het ontwerpen, implementeren, exploiteren en beheren van telecommunicatiesystemen dat proces en het uitvoeren van de overdracht van data, spraak en video-signalen over draadloze en optische netwerken.

Dit programma vormt professionals klaar om bij te dragen aan de economische, sociale en technologische ontwikkeling van hun gemeenschappen.

Voordelen

Telecommunicatie studenten hands-on ervaring in state-of-the-art telecommunicatie-labs evenals betrokkenheid bij de faculteit onderzoeksprojecten hebben. Daarnaast zullen de studenten free-of-charge tutorials te krijgen in vele onderwerpen en trainingen door internationale bedrijven. Afgestudeerden van het programma zal een sterke achtergrond in Telecommunication Engineering te hebben en komen in aanmerking voor het personeelsbestand in te voeren met een volledig erkende Bachelor of Science.

Carrièremogelijkheden

Het programma opent de deur naar een breed spectrum van carrièremogelijkheden en mogelijkheden voor verdere geavanceerde studies voor haar afgestudeerden. Carrièremogelijkheden in Telecommunications zijn onder andere:

  • Telecommunication Systems Engineer
  • Telecommunicatie Designer
  • Telecommunication Networks Engineer
  • Telecommunicatie Consultant
  • TV en Radio Broadcast Engineer
  • Computer Networks Engineer
  • Next-Generation Networks Designer
  • Radio Frequency Engineer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Canadian University Dubai

Laatst bijgewerkt op November 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
66,365 AED
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
AED 66.365,00 per jaar