Bachelor of science in toont productie

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in toont productie

Full Sail University

toon productie

Lichten. Audio. Magie. Live-evenementen hebben de kracht om te overleven in de hoofden van een menigte, lang nadat een optreden voorbij is. Als je gedroomd hebt van een carrière in de productie van live evenementen, zal de bacheloropleiding Full Sail's Show Production je wapenen met praktische vaardigheden om elke uitvoering naar een hoger niveau te tillen. Van live geluid en belichting tot bedrijfspresentaties , u zult fundamenten bouwen in een breed scala aan audio- en visuele toepassingen en de industrie betreden met een diep begrip van wat een publiek beweegt.

In samenwerking met een team van peers, ontwerp en beheer je een concert in een van onze locaties op de campus. Doorlopende portfolio-cursussen bieden u kansen voor praktijkervaring in de praktijk, terwijl modules voor loopbaanontwikkeling in het curriculum u voorbereiden op uw zoektocht naar werk. Na het afstuderen zijn onze Career Development-services beschikbaar voor ondersteuning en hulp bij het maken van uw overstap naar het veld.

Show Production-afgestudeerde Ashley Parker werd ingehuurd door de Vans Warped Tour om te werken als Assistant Stage Manager op de akoestische kelder gepresenteerd door Full Sail University. Ashley vertelt ons hoe ze de baan kreeg, wat haar verantwoordelijkheden waren, waarom de Acoustic Basement stage zo succesvol was, en wat Warped Tour voor haar betekent.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates