Bachelor of science in toxicologie en analyse van verontreinigende stoffen

University of Hradec Králové, Faculty of Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in toxicologie en analyse van verontreinigende stoffen

University of Hradec Králové, Faculty of Science

Bacheloropleiding is enkel onderwerp studie. Toxicologie en analyse van vervuilende stoffen is gericht op het brede spectrum van kennis van de natuurwetenschappen met de nadruk op praktische vaardigheden nuttig zijn voor toepassingen in laboratoria. Hoofdonderzoek onderwerpen zijn chemie en toxicologie. Het chemische deel prioriteit analytische chemie die is gebaseerd op kennis van elementaire, anorganische, organische, bio-organische, fysische chemie en biochemie. De toxicologische onderdeel op anatomie en fysiologie van menselijke, microbiologie en moleculaire biologie. Student wordt vertrouwd met basics van het metabolisme en de toxische effecten van anorganische / organische verbindingen of natuurlijke stoffen op levende organismen. De voedselveiligheid onderwerpen zijn optioneel en wees naar de voedselveiligheid controle. De chemische en toxicologische onderwerpen worden aangevuld met informatica en Engels gericht op de natuurwetenschappen. De studie wordt afgewerkt door het staatsexamen voor toxicologisch en analytisch georiënteerde thema's en de verdediging van een thesis.

Profiel van de aanvrager

Een afgestudeerde van de middelbare school moet kennis van chemie op de middelbare school niveau.

Toelatingsexamen

Toelatingsexamen in scheikunde aan de middelbare school niveau van kennis voor alle aanvragers bestaat uit een schriftelijk deel. Het schriftelijk deel bestaat uit 20 items.

Absolvent Profiel

Afgestudeerde bachelor is analytisch chemicus met geavanceerde kennis van de toxicologie en het Engels. Afgestudeerde in staat zal zijn om elementaire chemisch laboratorium uit te voeren, de fundamentele theoretische en praktische kennis van de chemie, microbiologie en toxicologie van toepassing, en beheersen van de verwerving en evaluatie van de experimentele gegevens en de latere interpretatie in het Engels. De inhoud en de focus van de bachelor programma stelt afgestudeerden voort te zetten en hun kennis te verdiepen in de master studies in verband met chemische en toxicologische velden. De studie is bruikbaar als een voorbereiding voor de studie aan een buitenlandse universiteit. Werkwijze voor het bereiden graduate voorziet in de mogelijkheid van de onmiddellijke ingang in de praktijk. Afgestudeerde kan een breed scala van toepassingen gevonden onder begeleiding van een ervaren professional in de chemische en toxicologische laboratoria over de staat en het bedrijfsleven, waaronder de gezondheidszorg, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Aanbevolen Studeren Literatuur

High school scheikunde leerboeken.

TOELATINGSPROCEDURE:

Deadline aanmelding: 30 juni (voor startende studies in september)
Aanvragers moeten sturen

  • ingevulde aanvraagformulier
  • een kopie van het diploma van het secundair schoolverlaten (dit document moet in het Engels worden vertaald en door een notaris worden geverifieerd)

De omvang en inhoud van het toelatingsexamen:
Toelatingsexamen.

Alle documenten moeten worden verzonden naar:
Bureau Internationale Betrekkingen
Universiteit van Hradec Králové
Wetenschapsfaculteit
Rokitanskeho 62
500 03 Hradec Kralove
Tsjechische Republiek

en naar de e-mail: study@uhk.cz

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Tsjechië - Hradec Králové, Hradec Králové
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates