bachelor of science in voedsel wetenschap en technologie

Mahidol University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor of science in voedsel wetenschap en technologie

Mahidol University International College

Bachelor of Science in Food Science and Technology


Food Science and Technology omvat het aanbrengen van verschillende wetenschappelijke disciplines voedingsindustrie, de massaproductie van voedsel producten van ruwe dierlijke en plantaardige materialen, gebruik beginselen van voedingstechnologie. Het is een van de grootste industrieën in Thailand en omvat de selectie, bewaring, verwerking, verpakking, distributie en het gebruik van veilig, voedzaam en gezond voedsel. Food Science and Technology majors leren van de chemie, microbiologie, structuur, techniek, veiligheid en voeding van voedsel als het wordt verwerkt, verpakt, gedistribueerd, opgeslagen en gebruikt en ontvangen grondige theoretische en praktische opleiding in de basiswetenschappen met betrekking tot voedsel-technologie.

&nbsp


Carrièremogelijkheden


De vervaardiging van levensmiddelen-industrie in Thailand is geschikt voor zowel lokale en internationale markten, met inbegrip van de ASEAN-landen en de grotere export markten van Europa, Noord-Amerika en Japan. Bijgevolg is er behoefte aan goed opgeleide technisch personeel die goed kan communiceren in het Engels, die biedt muic afgestudeerden een duidelijk voordeel. Food Science and Technology majors, gezien hun wetenschappelijke en technische achtergronden, zijn goed uitgerust om te werken in deze industrie of hun studie voort te zetten in de richting van een master of doctoraal diploma in een van beide Food Science of andere verwante gebieden.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


Voor regelmatige aanvragers


De aanvrager vult de middelbare school (M.6) certificaat of het equivalent daarvan zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.
De aanvragers moeten aantonen Engels competentie: een TOEFL score van 79 of hoger, een IELTS (academische band) score van 6,0 of hoger, een SAT1 score van 1650 met Math score van ten minste 580.


De aanvragers zijn verplicht om te zitten voor een schriftelijk tentamen, waaronder Engels (ITP TOEFL en Schrijven), Wiskunde, Algemene Natuurwetenschappen en actualiteiten. Als ze succesvol zijn met het schriftelijk examen, zullen zij worden uitgenodigd voor een gesprek.


Opmerking: De aanvragers wier kennis van het Engels is niet voldoende voor onmiddellijke aanvaarding kan worden geadviseerd om te studeren in de voorbereiding Centrum voor Talen en Wiskunde (PC). Aanvragers die met succes de PC-vereisten komen in aanmerking voor toelating tot de reguliere muic opleiding in de volgende trimester. Muic biedt ook een "Intensief Engels programma" cursus voor studenten die zich voorbereiden op het college Engels toelatingsexamen.

&nbsp


Voor internationale kandidaten


Geïnteresseerde internationale kandidaten kunnen van toepassing zijn 3 keer per jaar door de Toelating sectie. De aanvragers moeten al klaar zijn met hun middelbare school onderwijs of gelijkwaardig is aan de middelbare school zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.


Als de school certificaat / diploma is niet in het Engels, moet een gecertificeerde Engels vertaling van het stuk worden geregeld en doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs in Thailand om te zien of het aanvaardbaar is.


Kandidaten die niet Engels als moedertaal moeten een TOEFL score (IBT score van ten minste 79 met een score van ten minste 25 schriftelijk) of IELTS score (6.0 of hoger met het schrijven van 6,0) in te dienen of SAT score (1.650 met een Math score van 580 of hoger).


Zodra kandidaten worden officieel erkend als full-time studenten, zijn ze verplicht om te zitten voor Engels schrijven en Math plaatsing testen om te zien welk niveau zij kunnen zich aanmelden voor.


Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan