Bachelor of science in web design & development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

webdesign

Elke dag zijn er nieuwe innovaties die het internet nog meer geïntegreerd in ons leven, en in Full Sail's Web Design & Development opleidingLeren de studenten de tools en technologie die nodig zijn om de taal van webdesign en hoe die kennis te nemen in een professionele carrière creëren van een verscheidenheid aan interactieve webcontent te begrijpen.

De Web Design & Development mate omvat zowel front-end en back-end ontwikkeling. Je leert concept, code, en je eigen standaarden gebaseerde inhoud te publiceren voor een verscheidenheid aan formaten, waaronder het web, smartphones en tablets. Werken aan deze projecten zul je in staat zijn om de verschillende talen die in interactive design, zoals HTML5, CSS, XML, ActionScript, JavaScript beheersen, en meer met het oog op een goed afgeronde vaardigheden te ontwikkelen.

Daarnaast zult u cursussen die je leren hoe te ontwerpen en produceren van de visuele elementen voor een site te nemen. Dit omvat de ontwikkeling van raster en vector afbeeldingen voor het web, evenals hoe om te tekenen en animeren uw eigen digitale content.

Algemeen loopbaanontwikkeling vaardigheden zijn ook gedekt, zoals de computer zakelijke toepassingen, personal finance management, en communicatie. U leert ook de schepping portefeuille, evenals hoe je jezelf voor te bereiden op die eerste stap in het web design industrie - of u wilt een rol in een web development studio uw eigen zakelijke onderneming voort te zetten of te lanceren. Wat drijft je passie voor webdesign, wordt u gewapend met dezelfde tools worden gebruikt door professionele ontwikkelaars aan het nut van het internet voor miljoenen gebruikers over de hele wereld te verhogen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder