Bachelor of science in web design & development

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in web design & development

Full Sail University

webdesign

Elke dag zijn er nieuwe innovaties die het internet nog meer geïntegreerd in ons leven, en in Full Sail's Web Design & Development opleidingLeren de studenten de tools en technologie die nodig zijn om de taal van webdesign en hoe die kennis te nemen in een professionele carrière creëren van een verscheidenheid aan interactieve webcontent te begrijpen.

De Web Design & Development mate omvat zowel front-end en back-end ontwikkeling. Je leert concept, code, en je eigen standaarden gebaseerde inhoud te publiceren voor een verscheidenheid aan formaten, waaronder het web, smartphones en tablets. Werken aan deze projecten zul je in staat zijn om de verschillende talen die in interactive design, zoals HTML5, CSS, XML, ActionScript, JavaScript beheersen, en meer met het oog op een goed afgeronde vaardigheden te ontwikkelen.

Daarnaast zult u cursussen die je leren hoe te ontwerpen en produceren van de visuele elementen voor een site te nemen. Dit omvat de ontwikkeling van raster en vector afbeeldingen voor het web, evenals hoe om te tekenen en animeren uw eigen digitale content.

Algemeen loopbaanontwikkeling vaardigheden zijn ook gedekt, zoals de computer zakelijke toepassingen, personal finance management, en communicatie. U leert ook de schepping portefeuille, evenals hoe je jezelf voor te bereiden op die eerste stap in het web design industrie - of u wilt een rol in een web development studio uw eigen zakelijke onderneming voort te zetten of te lanceren. Wat drijft je passie voor webdesign, wordt u gewapend met dezelfde tools worden gebruikt door professionele ontwikkelaars aan het nut van het internet voor miljoenen gebruikers over de hele wereld te verhogen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 - 29 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates