Bachelor Of Science In Webdesign En-ontwikkeling

Harrington College of Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Webdesign En-ontwikkeling

Harrington College of Design

Bachelor of Science in de Web Design and Development

In Harrington College of Design Bachelor of Science in de Web Design and Development programma kunnen studenten ontwikkelen de kritisch-denken en probleemoplossend vermogen nodig is om mooie en nuttige technologieën te ontwikkelen voor een steeds veranderende een digitale samenleving.

Harrington's holistische "Doing to Learn"-aanpak kan helpen studenten bij het verwerven van een volledige perspectief. Onderwerpen in onze web design cursussen gaan van kleur theorie, grafisch ontwerp, typografie, audio, video, en geavanceerde interactiviteit tot geavanceerde programmering, elektronica, database management, project administratie en user experience design.

&nbsp


Overzicht

Harrington 's BS in Webdesign en Ontwikkeling cultiveert nieuwsgierige geesten voor te stellen en uit te voeren creatieve oplossingen voor de menselijke ervaring van het gebruik van het internet te verbeteren.Het combineert de vrije kunsten en informatica om een ​​blijvende basis voor leren en synthetiseren van nieuwe technologie. U kunt leren om:

  • Problemen oplossen Technologie: Gebruik webstandaarden en nieuwe technologieën om complexe problemen op te lossen.
  • Kritische Creatief Denken: Gebruik kritische denkvaardigheden om leiderschap en innovatie te bevorderen in het ontwerpen voor het web.
  • Onderzoek Gebruiker Focus: Onderzoek effectief te maken, te evalueren en te pleiten voor oplossingen geworteld in user-centered design principes.
  • Teamwork Presentatie: werken samen om effectief te communiceren in leiderschap en ondersteunende rollen over web disciplines.
  • Ethiek Beroepspraktijk: Breng ethische professionele zakelijke praktijken, communicatie en marketing vaardigheden om werk te maken van relevante in web design & development <./ Li>
  • Global Cultural Outlook: Reageren op de uitdagingen op basis van de blootstelling aan de economische, technologische, milieu-en sociaal-culturele aspecten.Cursussen

Cursussen in Harrington 's BS in Web Design and Development bieden een uniek en innovatief onderwijs in de instrumenten en beginselen van het ontwerp voor interactieve communicatie. Studenten verplaatsen van de fundamenten tot het verkrijgen van praktische ervaring met de levenscyclus van typische web design en ontwikkeling projecten voor het maken van complexe, dynamische websites.

  • In User Experience Design, kunnen studenten de tools en technieken van informatie-architectuur voor de waarneming van het publiek gedrag, het analyseren van usability problemen en het creëren van ervaringen die best practices van user-centered design te tonen.
  • In de geavanceerde Interactive Mobile Application, kunnen de leerlingen ontwerpen en ontwikkelen van een verscheidenheid van de iPhone of iPad apps, zodat ze hun kennis te synthetiseren, te bouwen ondernemersvaardigheden, en begrijpen productontwikkeling uitdagingen die uniek zijn voor de app ontwikkeling ecosysteem.
  • In Online Advertising en Marketing, kunnen studenten samenwerken in een omgeving die een modern interactief marketing bureau simuleert om innovatieve oplossingen te creëren om reclame uitdagingen van een real-world project kort, van strategische concept tot creatieve uitvoering.

&nbsp

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan