Bachelor Of Science Internationale Bedrijfsleven

Libertas International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science Internationale Bedrijfsleven

Libertas International University

program01

Waarom studeren

De recente gebeurtenissen in de nationale en mondiale markten hebben de volatiliteit, connectiviteit en de invloed van het internationale economische systeem onderstreept. Traditioneel is de economie vooral bezig met de studie van het menselijk gedrag en de sociale gevolgen zijn geweest. Nog steeds, economen en bedrijven zijn ook de aanpak van kritieke mondiale problemen, het beheren van de stijgende inkomensongelijkheid, aan het onderzoek van de ongelooflijke en steeds groeiend netwerk van de wereldhandel, te reageren op aantasting van het milieu. Zoals de vraagstukken in de internationale economie en het bedrijfsleven uit te breiden in omvang en complexiteit, is het van levensbelang om nieuwe generaties van de leiders te onderwijzen op het gebied van de politiek, het bedrijfsleven en de economie die een goed begrip van de economische concepten en van de belangrijke rol die economische processen spelen in internationale aangelegenheden. Sterker nog, in de agenda van Lissabon, de Europese Unie heeft erkend dat de belangrijkste manier om het concurrentievermogen te vergroten en de groei van het mondiale economische systeem te garanderen is door middel van onderwijs en kennis. Het voorbeeld van de Europese Unie heeft aangetoond dat mensen uit het bedrijfsleven met actuele economische kennis en vaardigheden zijn cruciale elementen in een succesvolle integratie en prestaties in een gemeenschappelijke economische markt.

De kennis die nodig is om zaken te doen in deze nieuwe, mondiale markten ontbreekt in de arbeidsmarkten van Oost, Zuid en Zuidoost-Europa. Een zeer klein deel van de mensen op de arbeidsmarkt is gericht op het internationale bedrijfsleven. De DIU LIBERTAS International Business and Economics undergraduate programma richt zich op de studenten met de kennis en vaardigheden van essentieel belang in de internationale markten, aldus inspelen op de specifieke behoeften van bedrijven omgaan met het internationale bedrijfsleven en de handel. Het programma is opgezet als een combinatie van theoretische kennis met praktische kennis, zodat het onderwijs opgedaan kan worden toegepast op professionele uitdagingen in het internationale bedrijfsleven en de handel. Afgestudeerden van het programma zal worden uitgerust om te werken voor bedrijven omgaan met het internationale bedrijfsleven, instellingen die zich bezighouden met de analyse en advies in de internationale economische zaken, evenals de staat en internationale organisaties gericht op de internationale economie (met name de WTO en de EU).

De nieuwe golf van globalisering, naast actualiseren en aan te vullen oude theorieën, pleit voor de ontwikkeling van geheel nieuwe theorieën. Het moet worden opgemerkt dat een goed begrip van de uitdagingen van de moderne wereld vraagt ​​om een ​​interdisciplinaire benadering gevoed door kennis van niet alleen de economie, maar politicologie, rechten, geschiedenis, en andere sociale en menswetenschappen. In plaats van zich te concentreren op een specifieke vaardigheid of een aspect van het internationale bedrijfsleven, DIU LIBERTAS biedt een programma dat is als geen ander in de regio, want het geeft haar studenten een mogelijkheid om het internationale bedrijfsleven studeren in een interessante, interactieve en flexibele omgeving. De belangrijkste focus van dit programma is om studenten om te slagen in de wereldwijde markt door het verhogen van het concurrentievermogen van hun bedrijven en nationale economieën te bereiden, en om hen te voorzien van de juiste tools die hen zal helpen vormgeven van hun toekomstige loopbaan in internationale organisaties en bedrijven de particuliere sector .

program02

Na voltooiing van deze opleiding, zullen de studenten in staat zijn om in te werken:

  • Kroatische en buitenlandse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de internationale handel en financiën
  • Kroatische en buitenlandse instellingen die gespecialiseerd zijn in het internationale bedrijfsleven analyse en advisering
  • Gouvernementele instanties die zich bezighouden met de internationale economische betrekkingen
  • Binnenlandse en internationale handel
  • Kamers van koophandel
  • afdelingen Ministries 'omgaan met het internationale bedrijfsleven
  • Internationale economische, handels- en financiële organisaties
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Kroatiƫ - Dubrovnik
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Kroatiƫ - Dubrovnik
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan