Bachelor Of Science Internationale Betrekkingen (diplomatie)

Libertas International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science Internationale Betrekkingen (diplomatie)

Libertas International University

program01

Waarom studeren

Hedendaagse wereld wordt gekenmerkt door zowel de globalisering en integratieprocessen die bijna alle gebieden van het menselijk leven te beïnvloeden. De problemen buitenlandse beleidsmakers omgaan met de huidige invloed meer en meer levens van gewone mensen. De overheden zijn niet meer in staat om een ​​aantal problemen individueel oplossen, zoals internationaal terrorisme en klimaatverandering. Deze nieuwe situatie heeft geleid tot een toegenomen belang van de internationale betrekkingen, en op hetzelfde moment de behoefte ontstaan ​​aan experts die niet alleen in staat zal zijn om deze kwesties te begrijpen, maar ook oplossingen en antwoorden op hedendaagse uitdagingen. Het doel van de school is om studenten uit Kroatië en in het buitenland met het onderwijs in verschillende academische disciplines van de internationale betrekkingen en diplomatie te bieden. Zich bewust zijn van het belang van een academische uitwisseling, heeft Libertas samenwerking met een aantal van 's werelds meest prestigieuze universiteiten onderwijzen van die disciplines gevestigd.

Het programma is ontworpen in overeenstemming met vergelijkbare academische programma's bij andere internationale universiteiten. Studenten zullen verdienen 180 ECTS-punten en in staat om hun studie voort te zetten aan de universiteit opleidingen aan Libertas of andere instellingen van hoger onderwijs in Kroatië, Europa of de rest van de wereld zal zijn. Onze alumni studeren diplomatie op het graduate niveau in China, Rusland, Amerika, Oostenrijk en Kroatië. Studenten kunnen hun opleiding aan te passen aan hun persoonlijke belangen op het gebied van de internationale betrekkingen. Dit biedt hen de mogelijkheid intenser op een aantal specifieke gebieden van het gebied van diplomatie en internationale betrekkingen aan de slag.

program02

Na voltooiing van de opleiding zullen de studenten in staat zijn om de volgende minder complexe taken uit te voeren * in:

  • Ministeries van Buitenlandse Zaken
  • Internationale diensten van verschillende ministeries
  • Internationale organisaties zoals de VN, de EU-organen, de OVSE ...
  • internationale NGO's
  • multinationale organisaties
  • internationale media
  • exportbedrijven
  • Diplomatie (economisch, cultureel, politiek)
  • Minder complexe taken te betrekken zakelijke correspondentie, hulp bij het organiseren van internationale evenementen, stage in internationale organisaties en instanties en bijstaan ​​in hun werk, data zoeken, de voorbereiding van materialen voor diverse evenementen, het maken van notities tijdens vergaderingen, technische ondersteuning, de voorbereiding van informatie voor de onderhandelingen etc.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Kroatiƫ - Dubrovnik
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Kroatiƫ - Dubrovnik
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan