Bachelor of science: jeugdwerk

Barclay College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science: jeugdwerk

Barclay College

Statistieken geven aan dat de gemiddelde leeftijd waarop mensen Christus als hun Verlosser is zestien. Youth Ministries afgestudeerden bereid zullen zijn om te dienen om jongeren op dit kritieke levensfase, wanneer de mogelijkheden voor evangelisatie en discipelschap zijn zo groot. De Youth Ministries belangrijkste is ontworpen om studenten de vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve bediening aan de jeugd, alsook een inzicht in de bredere context van het jeugdwerk binnen de kerk en het christelijk gezin te geven.

DOELSTELLINGEN

Studenten die het Youth Ministries curriculum voltooien zal voldoen aan de doelstellingen van de afdeling Bijbel en het ministerie, alsmede de volgende doelstellingen die specifiek zijn voor deze belangrijke.

Divisie Doelstellingen: studenten zal

 1. Begrijpen de behoefte aan, betekenis, en de praktijk van een persoonlijke relatie met God door Jezus Christus.
 2. Aantonen dat er een praktische kennis van de Bijbel en essentiële christelijke leer, de mogelijkheid om nauwkeurig te interpreteren Schrift, en een steeds coherent christelijke wereldbeeld dat hen in staat stelt om bijbelse principes toe te passen op vragen van de ethiek, mededogen, en alle andere situaties.
 3. Vertonen een levensstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, integriteit, verantwoordelijkheid, en de volgorde waarin de zorg voor de sociale implicaties van het evangelie reflecteert en leent geloofwaardigheid aan een christelijke getuigenis.
 4. Demonstreer de basiskennis en de vereiste bekwaamheid om anderen te dienen in hun eigen culturele groep en over culturele grenzen heen, met behulp van de juiste technologie en relevante vormen van zowel schriftelijke als mondelinge communicatie.
 5. Demonstreren doorzettingsvermogen en toewijding, en het vermogen om productief, zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 6. Ontwikkelen van de vaardigheden en inzichten die nodig zijn voor persoonlijke bijbelstudie, gebed en devotionele leven, die kan houden en de positie van iemands persoonlijke leven en bediening aan anderen.
 7. Aantonen in staat te vinden, te verwerken, en de informatie die aan iemands christelijk leven en de bediening van belang is door de uitoefening van zowel kritisch en creatief denken toe te passen.

Specifieke Doelstellingen van het programma: studenten zal

 • Begrijp familierelaties en bijbelse principes voor de bediening aan gezinnen.
 • Effectief betrekking hebben op jongeren, ouders, gemeente en kerk leiderschap.
 • Demonstreer de vaardigheden om minister aan jeugd als tentoongesteld door hun vermogen om
 • Adres administratieve kwesties die eigen zijn aan de bediening met de jeugd in de plaatselijke kerk milieu.
 • Betreffen en communiceren binnen de context van de jeugdcultuur, terwijl uitdagende jonge mensen om hun cultuur te overstijgen en leven voor Christus.
 • Herkennen en aan te passen aan verschillende ministerie omgevingen.
 • Spreken effectief aan de jeugd.
 • Beantwoorden aan de doelstellingen van de afdeling Algemene Studies.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan