Bachelor of Science Materials Science and Engineering

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science Materials Science and Engineering

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Materials Science and Engineering

College: Institute of Technology

Professional Profiel: Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe technologie steeds sterkere eisen van nieuwe materialen, die ook bijgedragen aan de snelle ontwikkeling van moderne materialen wetenschap en technologie. Specialty Materials Science and Engineering aan de opleiding met de mogelijkheid om nieuwe technologie die nodig is voor geavanceerde industriële materialen ingenieur voor de doelgroep te ontwikkelen, en de vooruitzichten zijn helder.

De professionele studenten zich richten op onderzoek en ontwikkeling van de halfgeleider-industrie om high-tech-toepassingen op basis van materialen en andere biomaterialen toepassingen, om ze uit te rusten met het onderzoek, de ontwikkeling en de algemene leiding van de nieuwe materialen en materiaaleigenschappen, samen met de praktische mogelijkheden om te werken. Deze professionele basiscursussen omvatten wiskunde, natuurkunde, scheikunde, computers, en inleiding tot de materiaalkunde, gevorderde cursussen die alle belangrijke gebieden van materiaalkunde disciplines. Studenten zullen deelnemen aan Materials Engineering Senior Project samenwerking met het bedrijfsleven, in eerste instantie onder de knie geavanceerde methoden en instrumenten van materiaalkunde en materiaaltechnologie.

Materialen ingenieurs van de professionele punt van de keuze voor een verscheidenheid van technische materialen, die verantwoordelijk is voor materiaal van de atomaire tot moleculaire niveau van onderzoek en ontwikkeling; materialen voor onderzoek en ontwikkeling procescontrole om de productkwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen; verbeterde eigenschappen van het materiaal, het onderzoeken van tekortkomingen van het product, de toepassing geavanceerde analyse technologie management. Waaronder expertisegebieden: Metallurgie en metalen materialen, elektronische materialen, keramische materialen, kunststoffen en plastics; het complex materiaal; milieuvriendelijke materialen; karakteriseren het materiaal en dergelijke.

Duur: 4 jaar

graad Institute of Materials Science and Engineering ingenieursopleiding Guangdong Israël Bachelor's, Israel Institute of Technology Bachelor B.Sc. in Materials Engineering

instructeurs

Moshe Eizenberg, hoofd van materialand ingenieurswetenschappen programma

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shantou, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shantou, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan