Bachelor of science paarden en menselijke sportwetenschappen

Moreton Morrell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science paarden en menselijke sportwetenschappen

Moreton Morrell College

Wat zal ik studeren?

Met de komst van de loterij financiering voor de sport in het Verenigd Koninkrijk, in combinatie met het verhoogde belang in de sport na de Olympische Spelen, is er een toenemende behoefte aan afgestudeerden die kennis en vaardigheden in alle aspecten van de sportieve prestaties zijn geweest. Dergelijke afgestudeerden zijn verplicht binnen alle sporten, maar ook binnen de hippische sportdisciplines.

Als u over alle aspecten van de oefening en de sportieve prestaties met inbegrip van onderwerpen zoals sportvoeding, topprestaties, inspanningsfysiologie, ganganalyse en sportblessure, gezondheid, therapie en revalidatie gepassioneerd bent, dan is dit de cursus voor jou. De opleiding kan zowel puur academisch worden bestudeerd als een programma van drie jaar of kan worden bestudeerd als een vier jaar 'Sandwich' graad. Als u de optie 'Sandwich' kiest, zal u gevraagd worden om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen (of twee 24 weken stage) in een gebied / s van uw interesse. De plaatsing jaar is niet verplicht, maar biedt u een uitstekende gelegenheid om vaardigheden te ontwikkelen naast je academische studie, die door toekomstige werkgevers zullen worden erkend als een positieve attribute.This cursus wordt gevalideerd in samenwerking met de Universiteit van Coventry.

Welke modules VALLEN?

Core modules omvatten:

Jaar 1

 • Zoogdieren Anatomie en fysiologie
 • Equine and Human Nutrition
 • Fitness en Performance Testing
 • Principles of Sports Science
 • Applied Equine management
 • ASSET (academische studie vaardigheden en inzetbaarheid)

Jaar 2

 • Research Design & Analysis
 • Equine inspanningsfysiologie
 • Human sportprestaties
 • Equine Gezondheid en Ziekte
 • Oefening en Sport Psychologie
 • Applied Equine Biomechanica

Jaar 3

Optioneel Plaatsing Jaar

Laatste jaar

 • Proefschrift
 • Dierenarts Wetenschappen
 • Sportblessure en revalidatie
 • Human Health en prestaties
 • Elite Athletic Prestaties

Welke kwalificaties krijg ik?

BSc (Hons) Equine and Human Sportwetenschappen

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel en kan bestaan ​​uit cursussen en onderzoek. Modules worden beoordeeld met behulp van een verscheidenheid van evaluatiemethoden (case studies, rapporten, presentaties, practica etc) om voor u om een ​​reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied te ontwikkelen en om u te helpen het vertrouwen in het onderwerp en in jezelf op te bouwen.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS, met behulp van de instelling code voor Warwickshire College Groep: W25 en de cursus code: DC36. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het college in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren bij Moreton Morrell College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimum kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste * 88 UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit:

 • BTEC / C & G L3 kwalificatie in Equine management of een aanverwant onderwerp; of
 • Twee / drie A2 niveaus, waaronder een biologische wetenschap gebaseerde onderwerp;
 • of Kitemarked Toegang tot HE (Science Route)
 • Nieuwe UCAS tarief Aanvragers moeten ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Andere kwalificaties, zoals toegang tot HE Diploma, Welsh / International Baccalaureate, Schots Highers, Ierse Higher Leaving Certificate en andere internationale kwalificaties aanvaardbaar zijn, afhankelijk van de totale cijfer / behaalde punten en de wetenschappelijke inhoud van de cursus.

Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben.

Als een gids, zullen de studenten worden verwacht te hebben gestudeerd aan A 'Level of een afgeronde relevante niveau 3 diploma's, zullen echter alle aanvragers worden beoordeeld op individuele ervaring. Verzoek om erkenning van verworven competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen.

Het college is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet de formele academische kwalificaties hebben, en van studenten met een functiebeperking. Alle aanvragers moeten de mogelijkheid om zelfstandig te studeren aan HE niveau aan te tonen.

Wat moet ik nog meer weten?

Studenten studeren een Equine Degree in Warwickshire College kunnen verwachten om te leren in een vriendelijke en ondersteunende omgeving met ervaren medewerkers die u zal helpen om succes in uw gekozen studie te bereiken, maar ook begeleiden u in de toekomst aspiraties.

Moreton Morrell College biedt een dynamische leeromgeving, zodat u uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen op een programma speciaal ontworpen om uw kansen in de industrie te verbeteren.

De meeste studenten zullen niets upfront voor hun opleiding te betalen. Voor informatie over de overheid leningen en subsidies beschikbaar voor HE studie, kunt u terecht op de Studiefinanciering Engeland website.

Houd er rekening mee dat aanvragers die reeds hoger onderwijs houdt niet in aanmerking voor steun kan zijn en dient te informeren voor verdere details.

Individuele behoeften: Warwickshire College Group staat open voor alle studenten en zal altijd streven om redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leerresultaten van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Een zekere mate gespecialiseerd in paarden en Human Sports Science kunt u voor te bereiden op een breed scala van carrière en verdere studiemogelijkheden. Deze graad zal niet alleen je voor te bereiden op vacatures rechtstreeks op het gebied van paard en ruiter prestaties, maar ook binnen de steeds ontwikkelende gebieden van de algemene sportieve prestaties, klinische fysiologie en gezondheid rehabilitation.Job mogelijkheden zijn onder andere: voedingsdeskundige, kracht en conditietrainer, biomechanist / gait analist, inspanningsfysioloog, sportblessure rehabilitator, klinische fysioloog en onderzoeker. Veel van deze carrièremogelijkheden zijn beschikbaar binnen de specialismen van paard en ruiter prestaties als binnen de bredere sportieve sector van de industrie en de gezondheidszorg.

Bovendien, succesvolle afronding van de cursus stelt progressie naar postdoctorale programma's zoals: MSc Animal Manipulatie (McTimoney), MSc Sport Therapy, MSc Veterinaire Fysiotherapie, MSc Fysiotherapie, MSc Sport Psychologie en voor afgestudeerden die willen een carrière als docent in te voeren via een PGCE.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Warwick, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates