Bachelor of science paarden prestaties coaching

Moreton Morrell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science paarden prestaties coaching

Moreton Morrell College

Wat zal ik studeren?

Met de komst van de loterij financiering en de lancering van de UK Coaching Certificate (UKCC), De rol van de hippische coach is een revolutie in de afgelopen jaren. coach van vandaag speelt nu een belangrijke rol in de ontwikkeling van de paardensport sportieve prestaties en coaching wordt niet langer gezien als louter lesgeven, maar heeft geleid tot een meer holistische benadering te bieden. Key kennisgebieden zoals sport psychologie, voeding, biomechanica, fitness en nieuwe technologie zijn van vitaal belang voor de coach om paard en ruiter partnerships in staat stellen om hun potentieel te vervullen. Als u over sport coaching en het ontwikkelen van specialistische kennis in de hippische opleiding hartstochtelijk bent dan is dit de cursus voor jou. Een van de bepalende kenmerken van dit programma is dat je in staat bent om te paardrijden modules kiezen in de loop en het zal zijn British Horse Society / UKCC syllabus is volledig geïntegreerd in hen. Alle Equitation modules zijn goedgekeurd door de BHS.

De opleiding kan zowel puur academisch worden bestudeerd als een programma van drie jaar of kan worden bestudeerd als een vier jaar 'Sandwich' graad. Als u de optie 'Sandwich' kiest, zal u gevraagd worden om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen (of twee 24 weken stage) in een gebied / s van uw interesse. De plaatsing jaar is niet verplicht, maar biedt u een uitstekende gelegenheid om vaardigheden te ontwikkelen naast je academische studie, die door toekomstige werkgevers zullen worden erkend als een positieve eigenschap. Deze cursus is gevalideerd in samenwerking met de Universiteit van Coventry.

Welke modules VALLEN?

Modules omvatten:

Niveau 4

 • Zoogdieren Anatomie en fysiologie
 • Equine and Human Nutrition
 • Fitness en Performance Testing
 • Equitation theorie, praktijk en Equine management
 • Principes van Sport Coaching en Training
 • ASSET (academische studie vaardigheden en inzetbaarheid)

Niveau 5

 • Research Design & Analysis
 • Equine inspanningsfysiologie
 • Oefening en Sport Psychologie
 • Equine Gezondheid en Ziekte
 • Equitation Teaching and Practice
 • Specialist Sports Coaching

Jaar 3

Optioneel Plaatsing Jaar

niveau 6

 • Proefschrift
 • Sportblessure en revalidatie
 • Actuele vraagstukken in Equine Science
 • Geavanceerde Equitation (optie)
 • Geavanceerde Coaching en Psychologie (optie)
 • Elite Athletic Prestatie (optie)

Welke kwalificaties krijg ik?

BSc (Hons) Equine Prestatie Coaching

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel en kan bestaan ​​uit cursussen en onderzoek. Modules worden beoordeeld met behulp van een verscheidenheid van evaluatiemethoden (case studies, rapporten, presentaties, practica etc) om voor u om een ​​reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied te ontwikkelen en om u te helpen het vertrouwen in het onderwerp en in jezelf op te bouwen.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS, met behulp van de instelling code voor Warwickshire College Groep: W25 en de cursus code DX41. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het college in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren bij Moreton Morrell College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimum kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste * 88 UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit:

 • BTEC / C & G L3 kwalificatie in Equine management of een aanverwant onderwerp; of
 • Twee / drie A2 niveaus, waaronder een op wetenschap gebaseerde onderwerp;
 • of Kitemarked Toegang tot HE (Science Route)
 • Nieuwe UCAS tarief Aanvragers moeten ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Andere kwalificaties, zoals toegang tot HE Diploma, Welsh / International Baccalaureate, Schots Highers, Ierse Higher Leaving Certificate en andere internationale kwalificaties aanvaardbaar zijn, afhankelijk van de totale cijfer / behaalde punten en de wetenschappelijke inhoud van de cursus. Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben.

Als een gids, zullen de studenten worden verwacht te hebben gestudeerd aan A 'Level of een afgeronde relevante niveau 3 diploma's, zullen echter alle aanvragers worden beoordeeld op individuele ervaring. Verzoek om erkenning van verworven competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen.

Het college is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet de formele academische kwalificaties hebben, en van studenten met een functiebeperking. Alle aanvragers moeten de mogelijkheid om zelfstandig te studeren aan HE niveau aan te tonen.

Wat moet ik nog meer weten?

Studenten studeren een Equine Degree bij Moreton Morrell College kunnen verwachten om te leren in een vriendelijke en ondersteunende omgeving met ervaren medewerkers die u zullen helpen om succes in uw gekozen studie te bereiken, alsmede het begeleiden u in de toekomst aspiraties. Moreton Morrell College biedt een dynamische leeromgeving, zodat u uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen op een programma speciaal ontworpen om uw kansen in de industrie te verbeteren.

De meeste studenten zullen niets upfront voor hun opleiding te betalen. Voor informatie over de overheid leningen en subsidies beschikbaar voor HE studie, kunt u terecht op de Studiefinanciering Engeland website. Houd er rekening mee dat aanvragers die reeds hoger onderwijs houdt niet in aanmerking voor steun kan zijn en dient te informeren voor verdere details.

individuele behoeften

Warwickshire College Group staat open voor alle studenten en zal altijd streven om redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leerresultaten van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Een zekere mate gespecialiseerd in Equine Prestatie Coaching kunt u voor te bereiden op een breed scala van carrière en verdere studiemogelijkheden. Deze graad zal niet alleen je voor te bereiden op vacatures rechtstreeks op het gebied van paardrijden coaching, maar ook binnen de steeds ontwikkelende gebieden van sport coaching prestaties en psychologie.

Vacatures zijn onder andere paardrijden coach, sportpsycholoog en ook carrières in het menselijk sport-coaching-industrie.

Succesvolle afronding van deze cursus maakt progressie naar postdoctorale programma's zoals MSc Sports Psychology and PGCE voor degenen die willen het onderwijs carrière in te voeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Warwick, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates