Bachelor of science paarden wetenschap

Moreton Morrell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science paarden wetenschap

Moreton Morrell College

Wat zal ik studeren?

Van spannende nieuwe ontwikkelingen op het gebied van paarden microbiologie, voeding en voortplanting tot vooruitgang in de biotechnologie; Als u streven naar een carrière in paarden wetenschap, onderzoek of de klinische praktijk, dan is onze BSc (Hons) in Equine Science is de cursus voor jou. Het aanbieden van een rijk en gevarieerd programma dat paarden wetenschap verkent van zowel klinische en welzijn perspectieven, de cursus faciliteert de ontwikkeling van de echte wereld professionele vaardigheden en kennis die essentieel zijn voor diegenen die willen werken in een klinische of wetenschappelijke context. Terwijl de nadruk op paarden systemen, worden de onderwezen modules die speciaal is ontworpen om de bevoegdheid te leveren in overdraagbare vaardigheden die relevant zijn voor een breed scala van biologische en dierlijke wetenschap loopbaantrajecten. Dit uitgebreide programma omvat alle aspecten van paarden wetenschap om studenten met de belangrijkste kennis en vaardigheden om de paarden wetenschap industrie in te voeren. De meerderheid van de modules op het programma "Core" modules; Echter, in je laatste jaar zijn er drie optionele modules om een ​​uit, die je zal toestaan ​​om dit jaar af te stemmen op uw specifieke interesses te kiezen.

De opleiding kan zowel puur academisch worden bestudeerd als een programma van drie jaar of kan worden bestudeerd als een vier jaar 'Sandwich' graad. Als u de optie 'Sandwich' kiest, zal u gevraagd worden om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen (of twee 24 weken stage) in een gebied / s van uw interesse. De plaatsing jaar is niet verplicht, maar biedt u een uitstekende gelegenheid om vaardigheden te ontwikkelen naast je academische studie, die door toekomstige werkgevers zullen worden erkend als een positieve eigenschap.

Deze cursus is gevalideerd in samenwerking met de Universiteit van Coventry.

Welke modules VALLEN?

Modules omvatten:

Niveau 4

 • Zoogdieren Anatomie en fysiologie
 • Equine Industry
 • Principes van Equine Science
 • Equine and Human Nutrition
 • Applied Equine management
 • ASSET (academische studie vaardigheden en inzetbaarheid)

Niveau 5

 • Onderzoek Ontwerp en Analyse
 • Equine inspanningsfysiologie
 • Equine Reproduction and Management
 • Equine Behaviour, Ethiek en Welzijn
 • Equine Gezondheid en Ziekte
 • Applied Equine Biomechanica

Jaar 3

Optioneel Plaatsing Jaar

niveau 6

 • Proefschrift
 • Sportblessure en revalidatie
 • Dierenarts Wetenschappen
 • Actuele vraagstukken in Equine Science
 • Elite Athletic Prestatie (optie)
 • Alternatieve Therapie in Diergeneeskunde (optie)
 • Geavanceerde Equine Nutrition (optie)

Welke kwalificaties krijg ik?

BSc (Hons) Equine Science

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel en kan bestaan ​​uit cursussen en onderzoek. Modules worden beoordeeld met behulp van een verscheidenheid van evaluatiemethoden (case studies, rapporten, presentaties, practica etc) om voor u om een ​​reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied te ontwikkelen en om u te helpen het vertrouwen in het onderwerp en in jezelf op te bouwen.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS, met behulp van de instelling code voor Warwickshire College Group (W25) en de cursus code D323.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het college in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren bij Moreton Morrell College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimum kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste * 88 UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit:

 • BTEC / C & G L3 kwalificatie in Equine management of een aanverwant onderwerp; of
 • Twee / drie A2 niveaus, waaronder een op wetenschap gebaseerde onderwerp;
 • of Kitemarked Toegang tot HE (Science Route)
 • Nieuwe UCAS tarief Aanvragers moeten ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Andere kwalificaties, zoals toegang tot HE Diploma, Welsh / International Baccalaureate, Schots Highers, Ierse Higher Leaving Certificate en andere internationale kwalificaties aanvaardbaar zijn, afhankelijk van de totale cijfer / behaalde punten en de wetenschappelijke inhoud van de cursus.

Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben.

Als een gids, zullen de studenten worden verwacht te hebben gestudeerd aan A 'Level of een afgeronde relevante niveau 3 diploma's, zullen echter alle aanvragers worden beoordeeld op individuele ervaring en Erkenning Verworven (ervaringsleren) Learning.

Het college is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet de formele academische kwalificaties hebben, en van studenten met een functiebeperking. Alle aanvragers moeten de mogelijkheid om zelfstandig te studeren aan HE niveau aan te tonen. Verzoek om erkenning van verworven competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen.

Wat moet ik nog meer weten?

Studenten studeren een Equine Degree bij Moreton Morell College kunnen verwachten om te leren in een vriendelijke en ondersteunende omgeving met ervaren medewerkers die u zal helpen om succes in uw gekozen studie te bereiken, maar ook begeleiden u in de toekomst aspiraties. Moreton Morell College biedt een dynamische leeromgeving, zodat u uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen op een programma speciaal ontworpen om uw kansen in de industrie te verbeteren.

De meeste studenten zullen niets upfront voor hun opleiding te betalen. Voor informatie over de overheid leningen en subsidies beschikbaar voor HE studie, kunt u terecht op de Studiefinanciering Engeland website. Houd er rekening mee dat aanvragers die reeds hoger onderwijs houdt niet in aanmerking voor steun kan zijn en dient te informeren voor verdere details.

individuele behoeften

Warwickshire College Group staat open voor alle studenten en zal altijd streven om redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leerresultaten van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Een zekere mate in Equine Science kan zijn de middelen om de deur naar een scala aan carrièremogelijkheden op het gebied van paarden voeding, gezondheid en prestaties te ontgrendelen. Typische carrière opties omvatten paarden voedingsdeskundige, revalidatiecentrum management, veterinair onderzoeker, alternatieve therapeut, microbioloog, laboratoriumwetenschapper en college docent.

Progressie naar post-graduate kwalificaties omvat MBA, MSc en het geven van cursussen, zoals PGCE (Post Graduate Certificate in Education) en gecoördineerde (Certificate in Education).

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Warwick, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates