Bachelor Of Science Psychologie (online)

Lynn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science Psychologie (online)

Lynn University

Als je werkt in de richting van je bachelor in de psychologie van Lynn, kunt u deelnemen naast de faculteit in hun onderzoek. U kunt uw werk gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften. U kunt reizen in het hele land op de regionale en nationale conferenties te spreken.

U kunt een expert in uw vakgebied.

Deze mogelijkheden zijn de soort dingen meestal gereserveerd voor studenten, maar bij Lynn, kunt u het allemaal terwijl het verdienen van je Bachelor of Science in de psychologie.

Te beginnen met de basis, zult u de fundamentele concepten van de psychologie en de kunst van begeleiding te begrijpen. U zult theoretische kennis toe te passen in elke klasse, en je zult samenwerken met psychologen en organisaties binnen de gemeenschap om een ​​volledig begrip van het veld te krijgen.

Onze diploma psychologie zal u uitrusten met het schrijven, onderzoek, communicatie en kwantitatieve vaardigheden die je nodig hebt om het even welk gebied van de psychologie in te voeren.

Leerplan

Het curriculum van Lynn krijgt veel aandacht voor zijn innovatieve en op de toekomst gericht. In plaats van het nemen van vereiste klassen voor uw gehele eerste jaar, kunt u beginnen met het bestuderen van de onderwerpen die u interesseren meteen.

En als een psychologie belangrijk vindt u een scala aan onderwerpen te onderzoeken, met specifieke cursussen, waaronder:

PSY 250: Ontwikkelingspsychologie
Ontdek de menselijke ontwikkeling vanaf de geboorte tot op hoge leeftijd door de studie van ontwikkelingsprocessen en theorieën verspreid over fysieke, cognitieve, sociale, psychologische, taalkundige en morele ontwikkeling. Leer hoe de ontwikkeling blijft je hele leven, en hoe deze processen invloed op het menselijk gedrag.

PSY 260: Persoonlijkheid Theorie
Onderzoek de belangrijkste theorieën rond de samenstelling en de determinanten van de menselijke persoonlijkheid. Bestrijken theorieën van zelf en zelf-actualisatie om sociaal leren en psychoanalytische theorieën.

PSY 370: Abnormale Psychologie
Onderzoek van een reeks onaangepast gedrag, waaronder neurosen en psychosociale stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, affectieve stoornissen, schizofrenie en paranoia-evenals de therapeutische procedures om dergelijke patronen te behandelen.

PSY 460: Experimentele Psychologie
Bestuderen en bespreken de stappen in het uitvoeren van onderzoek en de belangrijkste onderzoek ontwerpen vaak gebruikt in de psychologie. Voer vervolgens een laboratorium setting observationele, experimentele of quasi-experimentele studies zelf te coördineren.

Carrièremogelijkheden

Uw nieuwe diploma krijgt u toegang tot indrukwekkende carrière-mogelijkheden veel meer dan we ooit zou kunnen hopen om een ​​lijst te geven. Toch hebben we deze korte bemonstering van een loopbaan je zou streven te beginnen met deze mate aangemaakt:

  • Genetische counselor
  • Human Resources Manager
  • Raadgever
  • Sociale onderzoeker
  • Testen en beoordelen specialist
  • Crisis werknemer
  • Revalidatie specialist

We zijn blij om te helpen bij het instellen en het bereiken van uw carrière doelen. Bij Lynn, alle studenten genieten van gratis carrièreplanning diensten.

Beurzen, subsidies en leningen

Laat je niet de kosten te voorkomen dat u het verkrijgen van de hbo-opleiding van uw dromen. Beurzen, subsidies, leningen en andere vormen van financiële hulp kan een Lynn onderwijs beter betaalbaar dan je ooit gedacht te maken. Sterker nog, meer dan 62 procent van onze studenten krijgen een vorm van financiële hulp.

De volgende soorten van financiële steun zijn beschikbaar op Lynn. Een combinatie van deze awards kan worden gebruikt om uw behoeften te voldoen.

Beurzen en beurzen

Beurzen en subsidies zijn prijzen die niet hoeven te worden terugbetaald. Een beurs is gebaseerd op een specifiek criterium zoals academici, terwijl een subsidie ​​is gebaseerd op financiële nood van een student.

Leningen

Leningen zijn een vorm van financiële steun die moet worden terugbetaald, met rente. Voor veel studenten, zullen leningen ten minste een deel van hun financiële pakketten hulp, maar we raden u aan om alle bronnen van beurzen en subsidies voorafgaand aan gebruik te maken van de leningen te verkennen.

Student werkgelegenheid

Deze prijzen zijn gebaseerd op de noodzaak, zoals bepaald door de FAFSA. Terwijl ze kunnen worden weergegeven in uw award brief als een award, de prijs bedrag is het maximale bedrag dat u kunt verdienen door te werken. Dit bedrag zal rechtstreeks aan u worden betaald en zullen niet worden toegepast op uw student rekening.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten -
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Boca Raton, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates