Bachelor of science: psychologie en familie studies

Barclay College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science: psychologie en familie studies

Barclay College

De studie van de psychologie bereidt studenten om beter te begrijpen van de aard en de oorzaken van het gedrag, gevoelens en gedachten, evenals effectieve technieken voor het behoud van psychologische en sociale gezondheid. Het Barclay College programma in de psychologie biedt studenten de mogelijkheid om kennis te maken met de beginselen van de psychologie te worden in een omgeving die specifiek moedigt de kritische evaluatie van deze beginselen in het licht van de Bijbel en Gods verlangen naar verlossing en heiligheid van de mens.

De Barclay College Psychology and Family Studies belangrijke biedt een nadruk in familie-systemen, het uitrusten van de afgestudeerde voor de bediening aan de moderne gezinnen. Afgestudeerden van de Barclay programma vindt zichzelf een uitstekende basis voor een loopbaan in diverse ministeries, zorginstellingen, of andere beroepen waar psychische of sociale vaardigheden vooral nodig zijn of waardevol. Na afronding van de bachelor's degree van Barclay College, zullen de studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van het volledige scala aan mogelijkheden voor een loopbaan in de psychologie willen graduate studies voort te zetten. Een graduaat opent de mogelijkheden van een carrière in de consultatiebureaus, onderwijs, industrie en gezondheid agentschappen, of, op het doctoraal niveau, mogelijkheden, variërend van privé-praktijk aan onderwijs of onderzoek.

DOELSTELLINGEN:

Na voltooiing van de Psychologie en Gezin Studies programma zal de student voldoen aan de doelstellingen van de afdeling Kunsten en Wetenschappen, evenals aanvullende doelstellingen bijzonder om deze belangrijke.

Divisie Doelstellingen: de studenten moeten in staat zijn om

 • Verwoorden waarom voor de christen, alle roepingen tot welke God leidt zijn gesprekken naar rentmeesterschap en bediening.
 • Leg uit hoe een christelijke wereldbeschouwing gevolgen beroepsonderwijs houdingen, ethiek, en betekenis.
 • Verwoorden hoe bijbelse principes met betrekking tot iemands gekozen gebied te integreren met of kritiek "seculiere" kennis van het zelfde gebied.
 • Demonstreer de mogelijkheid om een ​​bijbels gefundeerde visie op hun beroepenveld te construeren.
 • Aantonen competentie in hun vakgebied op een niveau dat geschikt is voor afgestudeerden van een baccalaureaat programma.

Specifieke Doelstellingen van het programma: de studenten moeten in staat zijn om

 • Articuleren het gratis karakter van de bijbelse gedachte en de studie van de psychologie.
 • Toon een brede kennis van de geschiedenis en de oorsprong van psychologische denken en handelen.
 • Begrijpen en bevoegd zijn op basis psychologische theorie, techniek en praktijk.
 • Aantonen in staat om te dienen in de bediening of carrière rollen die interpersoonlijke relaties en ontwikkeling te benadrukken.
 • Beschikken over de vaardigheden en achtergrond kennis die nodig is om graduate school in te voeren om verdere studies in de psychologie of andere gebieden na te streven.
 • Beantwoorden aan de doelstellingen van de afdeling Bijbel en het ministerie.
 • Beantwoorden aan de doelstellingen van de afdeling Algemene Studies.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan