Bachelor of science: sport en recreatie ministerie

Barclay College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science: sport en recreatie ministerie

Barclay College

De Sport en Recreatie ministerie graad bereidt de student om een ​​effectieve leider op het gebied van sport ministerie, recreatie en kamperen zijn. Studenten zijn verplicht om te studeren in een verscheidenheid van gebieden: de biologische en sociale wetenschappen, sport en recreatie, gezondheid inhoud, ervaringsgericht onderwijs, ontwikkelings-theorie, en de christelijke bediening praktijken. Het curriculum omvat zowel inhoud als proces-gerichte opleidingen en benadrukt dienst-leren en ervaring in het veld. Alle facetten zijn geïntegreerd met de christelijke beginselen.

RESULTATEN

Na afronding van het programma, zal de student voldoen aan de doelstellingen van de afdeling van de Kunsten en Wetenschappen, evenals aanvullende doelstellingen bijzonder om deze belangrijke.

Divisie Doelstellingen: de studenten moeten in staat zijn om

 1. Verwoorden waarom voor de christen, alle roepingen tot welke God leidt zijn gesprekken naar rentmeesterschap en bediening.
 2. Leg uit hoe een christelijke wereldbeschouwing gevolgen beroepsonderwijs houdingen, ethiek, en betekenis.
 3. Verwoorden hoe bijbelse principes met betrekking tot iemands gekozen gebied te integreren met of kritiek "seculiere" kennis van het zelfde gebied.
 4. Demonstreer de mogelijkheid om een ​​bijbels gefundeerde visie op hun beroepenveld te construeren.
 5. Aantonen competentie in hun vakgebied op een niveau dat geschikt is voor afgestudeerden van een baccalaureaat programma.

Specifieke Doelstellingen van het programma: de studenten in staat zal zijn om 1. Leg uit wat de aard, de omvang en het belang van de gezondheid en recreatie-systemen.

 1. Solliciteer Bijbelse ethiek en rentmeesterschap praktijken voor de gezondheid management principes klinken.

 2. Beschrijf de invloed van recreatie en gezondheid in individuele, relationele, sociale en organisatorische systemen.

 3. Beschrijf de basics en de aard van fitness leiderschap.

 4. Schets procedures voor het gebruik van natuurlijke hulpbronnen / het milieu en menselijk gedrag met een nadruk op de bevolking die buiten leiders dienen.

 5. Kritisch te denken en te gebruiken diverse methoden van begrip bij de evaluatie van recreatie en management systemen.

 6. Begrijp de voordelen van vrije tijd en recreatie voor het welzijn van individuen en voor het welzijn van de gemeenschappen.

 7. Beschrijf hoe vrije tijd en recreatie dragen aan de diverse draden en de gemeenschappelijke structuur van de samenleving.

 8. Synthetiseren en de technische kennis en vaardigheden die nodig zijn van recreatie professionals, waaronder het gebied van planning, management, assessment, leiderschap, evaluatie, en de begroting en financiën van toepassing.

 9. Beantwoorden aan de doelstellingen van de afdeling Bijbel en het ministerie.

 10. Beantwoorden aan de doelstellingen van de afdeling Algemene Studies.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan