Bachelor of science sportieve prestaties coaching

Moreton Morrell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science sportieve prestaties coaching

Moreton Morrell College

Wat zal ik studeren?

Er zijn naar schatting 1,1 miljoen sportcoaches in het Verenigd Koninkrijk ter ondersteuning van 6 miljoen mensen die op een coach vertrouwen elke week. Echter, bijna de helft van deze coaches zijn ongekwalificeerde en slechts ongeveer 10% over een relevant diploma hoger onderwijs. Het is niet verwonderlijk dat gekwalificeerde coaches zijn in hoge vraag naar nieuwe sportieve talent te ontwikkelen.

Kennis van gespecialiseerde coaching technieken, fitness en trainingsmethoden, voeding, biomechanica en sportpsychologie zijn belangrijke elementen aan het zijn van een zeer succesvolle coach in een snel groeiende en opkomende gebied. Deze cursus is geschikt voor studenten die graag aan de vooruitgang binnen de Sport Coaching veld en studie dit onderwerp aan Honours niveau.

Tijdens het eerste jaar van de opleiding de studenten wetenschappelijke en praktische kennis van de anatomie en fysiologie, fitness testen, prestatie-analyse en de beginselen van coaching en training te krijgen. Dit zal de studenten 'key onderbouwing kennis van de fundamentele principes coaching te ontwikkelen, maar ook door studenten de mogelijkheid om hun coaching repertoire te ontwikkelen. In het eerste jaar zullen de studenten ook naar een module om hun academische en onderzoeksvaardigheden ontwikkelen.

Het tweede jaar modules zullen de studenten te voorzien van een beter inzicht in sportieve prestaties en gespecialiseerde coaching binnen verschillende sporten. Modules met betrekking tot sport psychologie en biomechanica zal zich verder ontwikkelen van de studenten coaching deskundigheid.

Verhuizen naar het derde jaar van de cursus zullen de studenten in staat zijn om hun studies richten zich op geavanceerde coaching praktijken. Een sportblessures en revalidatie module zal verder verbeteren van de inzetbaarheid van de studenten. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om een ​​belangrijk stuk van het werk verrichten door middel van een proefschrift in een onderwerp van belang in verband met een aspect van de sport coaching.

Deze cursus is drie jaar duren en zullen de studenten in staat stellen om vooruitgang te boeken in het werk-plaats met een hoge mate van competentie en vertrouwen.

NB: Deze cursus is onderworpen aan de goedkeuring, zodat een aantal details over de koers kan veranderen

Welke modules VALLEN?

Het volgende geeft een indicatie van de modules te bestuderen:

Jaar 1

 • Analyse van de Sport
 • Anatomie & Fysiologie
 • Fitness Testing for Performance
 • Applied Sports Nutrition
 • Principes van Sports Coaching & Training
 • Academische vaardigheden en ondernemend denken

Jaar 2

 • Sport & Exercise Psychology
 • Sport Biomechanica
 • Applied Physiology
 • Applied Sport Coaching
 • Research Design & Analysis
 • Sport in Society

Jaar 3

 • Geavanceerde Coaching & Psychologie
 • Sports Injury & Rehabilitation
 • Elite Athletic Prestaties
 • Current Issues in Health en prestaties
 • Proefschrift

Welke kwalificaties krijg ik?

BSc (Hons) Sport prestaties en Coaching

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel met de 'gebruikelijke' saldo 50% cursussen en 50% examen hebben. Echter, een aantal modules alleen worden beoordeeld met coursework.Coursework assessment is gevarieerd maar meestal zal case studies, rapporten, presentaties, practica etc, om studenten in staat stellen een reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied te ontwikkelen en te helpen bouwen zowel onderwerp en zelfvertrouwen.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS, met behulp van de instelling code voor Warwickshire College - W25 en de cursus code 56C3.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het College in september 2016 zijn, willen wij u van harte welkom op een van onze Open Events of 'Talk en Tour' dagen, waar u in staat om veel nuttige informatie weg te nemen over studeren in Warwickshire College en natuurlijk te krijgen zal zijn een 'gevoel' voor hoe het zou zijn om een ​​student hier te zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimum kwalificaties: Volledige level 3 Gewoonlijk zal de aanvragers worden verwacht dat zij ten minste 220 UCAS punten hebben; met inbegrip van een relevante 'wetenschap' subject (Informatie over de UCAS tarief is hier te vinden) en klasse C op GCSE in de wiskunde en Engels. Aanvragen van studenten met de nodige ervaring zijn welkom. Erkenning Verworven Competenties zal worden overwogen. Voor alle opnames vragen, dan kunt u de Student Recruitment Team op 0300 45 600 49, of e-he@warkscol.ac.uk

Wat moet ik nog meer weten?

Plaats van studie - Moreton Morrell Het college heeft uitstekende sportfaciliteiten in Moreton Morrell. De campus bevindt zich een sport wetenschap laboratorium waarin een reeks tests, zoals anaërobe en aërobe testen, kinanthropometry, kinesiologie en lactaat testen kunnen worden uitgevoerd. De site heeft ook een volledig ingerichte fitnessruimte, sporthallen en diverse sportvelden.

Houd er rekening mee dat aanvragers die reeds hoger onderwijs houdt niet in aanmerking voor steun kan zijn en dient te informeren voor verdere details.Individual Needs Warwickshire College is verheugd over alle studenten en zullen streven ernaar om altijd te maken redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de Learning Outcomes van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Een zekere mate gespecialiseerd in Sportprestaties Coaching bereidt je voor vacatures rechtstreeks op het gebied van sport coaching. Als alternatief kunt u in staat om te diversifiëren in de richting van de steeds ontwikkelende gebieden van de menselijke prestatie-analyse en conditietraining.

Er zijn tal van kansen op werk binnen de sport-coaching-industrie, sport en fitness-industrie en in de sport analyse. Succesvolle sportprestaties Coaching afgestudeerden kunnen ook verder willen ontwikkelen van hun specialistische kennis door middel van verdere studie op MSc-niveau. Het personeel kan u adviseren over de beschikbare mogelijkheden om te fotograferen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Warwick, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates