Bachelor of science toegepaste ecologie en het behoud

Moreton Morrell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science toegepaste ecologie en het behoud

Moreton Morrell College

Wat zal ik studeren?

Dit BSc (Hons) cursus is bedoeld om studenten met de skillset die nodig zijn om de ecologische kennis toe te passen op het behoud en herstel van habitats.

Zoals antropogene impact op de natuurlijke omgeving blijft zorgen baren, is er een behoefte aan professionals die de vaardigheden en kennis beschikken om effectief leefgebied management met het oog op de ondersteuning van duurzame ontwikkeling. U leert hoe u de noodzaak van het beheer van habitats te beoordelen. De cursus zal bieden u de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen en implementeren van leefgebied beheersplannen die zich richten op vooraf bepaalde doelen voor verbetering.

De cursus behandelt de belangrijkste elementen van de toegepaste ecologie, met de nadruk op het milieu en de habitats die nodig zijn om het leven. U krijgt de gelegenheid om je specialistische kennis van bepaalde problemen waarmee het natuurbehoud in de 21e eeuw te ontwikkelen. De cursus maakt volledig gebruik van onze landelijke campus en uitgebreid scala aan habitats, profiteert van buiten uitstekende industriële banden en partnerschappen op het platteland sector.

Natuurlijk onder voorbehoud van goedkeuring

Welke modules VALLEN?

Typische modules doorgaans uit:

Niveau 4

 • bos beheer
 • Visserij en Waterwegen
 • Ecologie wildlife
 • Environmental Management
 • ASSET (academische studie vaardigheden en inzetbaarheid)
 • Soil Science

Niveau 5

 • Biodiversiteit en evolutie
 • Landschap Ecologie
 • Populatie-ecologie
 • Onderzoek Ontwerp en Analyse
 • Habitat Conservation Project (Double Module)

niveau 6

 • Ecological Economics
 • Restauratie Ecologie
 • Wildbehoud
 • Proefschrift (Double Module)
 • Actuele vraagstukken Landschap en Habitat management

Welke kwalificaties krijg ik?

BSc (Hons) Applied Ecology and Conservation

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel, bijvoorbeeld 100% cursussen of 50% cursussen en 50% schriftelijk examen. Modules worden beoordeeld aan de hand van verschillende methoden (real life case studies, professionele projecten, rapporten en essays, presentaties en video-documentaires, onderzoek proefschrift) waardoor leerlingen een reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied te ontwikkelen en om het vertrouwen in het onderwerp te bouwen en op zichzelf.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS met behulp van de instelling code voor Warwickshire College - W25 en de Cursus Code: TBA. Let op: de UCAS code zal binnenkort worden toegevoegd - Neem contact op Moreton Morrell College als je wilt toepassen voordat de code hier wordt geplaatst.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het college in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren in Warwickshire College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimale kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste * 88 UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit:

 • BTEC / C & G L3 kwalificatie in Countryside management of een aanverwant onderwerp; of
 • Twee / drie A2 Levels idealiter waaronder een bètavak, of
 • Kitemarked Toegang tot HE
 • Nieuwe UCAS tarief Aanvragers moeten ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Andere kwalificaties, zoals toegang tot HE Diploma, Welsh / International Baccalaureate, Schots Highers, Ierse Higher Leaving Certificate en andere internationale kwalificaties aanvaardbaar zijn, afhankelijk van de totale cijfer / behaalde punten en de wetenschappelijke inhoud van de cursus.

Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben. Als een gids, zullen de studenten worden verwacht dat zij hebben gestudeerd op een niveau of een afgeronde relevante niveau 3 diploma's, zullen echter alle aanvragers worden beoordeeld op individuele ervaring. Het college is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet de formele academische kwalificaties hebben, en van studenten met een functiebeperking. Alle aanvragers moeten de mogelijkheid om zelfstandig te studeren aan HE niveau aan te tonen. Verzoek om erkenning van verworven competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen.

Wat moet ik nog meer weten?

Dit is een drie-jaar full-time of vier jaar sandwich natuurlijk. Moeten studenten kiezen voor de optie sandwich; ze zullen worden verplicht om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen in een gebied van het belang van de student.

Part-time studie over een langere periode kan ook geregeld worden. Evenals het verkrijgen van praktische veehouderij vaardigheden, zullen de studenten ook de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden, zoals het oplossen van problemen, teamwork, people management, onderzoek en communicatie. Regelmatig contact wordt onderhouden met werkgevers en feedback van hen wordt gebruikt om programma wijzigingen waardoor de relevantie van het programma om de huidige en toekomstige behoeften van de industrie op de hoogte.

In het laatste jaar van het programma zullen alle studenten worden verplicht om een ​​proefschrift dat kan worden gekoppeld aan een bedrijf te voltooien. Studenten die willen verder te verbeteren van hun praktische vaardigheden in staat zijn om toegang te krijgen tot het college uitgebreide natuurlijke habitats, speciaal gebouwde dierenwelzijn faciliteiten, boerenbedrijf Moreton Morrell's en paarden faciliteiten.

Verdere informatie

Warwickshire College is verheugd over alle studenten en zullen streven ernaar om altijd te maken redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de Learning Outcomes van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Onze afgestudeerden kunnen loopbaan voort te zetten in het wild behoud, ecologie, ruimtelijke ordening en herstel van de habitat. Andere mogelijkheden zijn: onderwijs, opleiding en onderwijs.

Progressie naar post-graduate kwalificaties omvat MBA, MSc en het geven van cursussen, zoals PGCE.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Warwick, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates